Μ. Τάρλας: Ακόμη περιμένουμε τη δημ. αρχή Αγ. Παρασκευής να ασχοληθεί με τους ελεύθερους επαγγελματίες
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μ. Τάρλας: Ακόμη περιμένουμε τη δημ. αρχή Αγ. Παρασκευής να ασχοληθεί με τους ελεύθερους επαγγελματίες

«Ακόμη περιμένουμε τη δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής να ασχοληθεί ουσιαστικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες» τονίζει ο ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην πόλη και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό Αλλάζουμε, Μάκης Τάρλας.

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Αγίας Παρασκευής ακόμη περιμένουμε τη δημοτική αρχή να ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί μας

Έντονος είναι ο προβληματισμός των ελεύθερων επαγγελματιών της Αγίας Παρασκευής, καθώς βλέπουμε ότι η δημοτική αρχή ελάχιστα έχει πράξει για να λυθούν χρόνια προβλήματα που φέρνουν μείωση της δουλειάς μας.

Περιμέναμε να δούμε λύσεις, αλλά αντίθετα:

Είδαμε τη δημοτική αρχή να μην συζητά καν το πρόβλημα της στάθμευσης.
Είδαμε να χάνονται θέσεις πάρκινγκ από άναρχη τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων και από πορτοκαλί κολωνάκια στη μέση του δρόμου.
Είδαμε την περιβόητη στήριξη προς τα καταστήματα να περιορίζεται μόνο στην κεντρική πλατεία, με εκδηλώσεις και «πυροτεχνήματα» μια φορά τον χρόνο, που εννοείται ότι χρειάζονται, αλλά δεν βοηθάνε ουσιαστικά καμία επιχείρηση από τις εκατοντάδες που υπάρχουν σε όλη την Αγία Παρασκευή.
Είδαμε πολλούς επιχειρηματίες να παραπονιούνται για την επίσημη στήριξη του Δήμου στη «Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες», δίπλα στα καταστήματά τους. Η συγκεκριμένη δράση είναι καλοδεχούμενη, αλλά κάποιες φορές τον χρόνο και, φυσικά, όχι σε πλατείες.
Δεν είδαμε συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο, συνεργασία που θα έπρεπε να είναι συνεχής και διαρκής, για τη λύση χρόνιων προβλημάτων μας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θέλουμε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, θέλουμε η δημοτική αρχή να ακούει τους προβληματισμούς μας και να εργάζεται πάνω σε αυτούς, δίνοντας λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet