Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης

Συγχαρητήρια στην περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης δίνει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, για την παρουσίαση των σκέψεων, απόψεων και προβληματισμών της για το περιβάλλον του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Χίλια μπράβο στην περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Λυκόβρυσης που παρουσίασε το Σάββατο τις σκέψεις της, τις απόψεις της, τις ιδέες της και τους προβληματισμούς της για το περιβάλλον του Δήμου μας και για ένα πράσινο μέλλον.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης παρακολούθησε την εκδήλωση και δήλωσε:

«Νιώθω τυχερός που επέλεξα το απόγευμα του Σαββάτου και πήγα στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί έδειξαν τον σωστό δρόμο σε πολλούς. Κι έδειξαν και κάτι ακόμα. Αν θέλουμε να δούμε μια ημέρα ένα καλύτερο περιβάλλον πρέπει να στηριχθούμε σε αυτούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους, στους συντονιστές καθηγητές τους Πένυ Σούπου, Γιώτα Ζαγγανά και στη διευθύντρια του σχολείου, τη Μαρία Λυμπερτού. Ήταν κάτι σπουδαίο αυτή η εκδήλωση».

Την ομάδα «ερευνώ-γνωρίζω-δρω» απαρτίζουν: Μαρία Αθανασοπούλου, Σταυρούλα Κιούση, Κατιάνα Κουφοκώστα, Αγγελική Λιώνη, Ευσταθία Παπαευσταθίου, Εβίτα Παπαθανασίου, Δανάη Πετράκη, Διονυσία Πιπίνη, Σοφία Πριστούρη, Θράσος Ραμαντάνης, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, Σωτήρης Σαμοΐλης, Άννη Σιαντούφη, Πέτρος Σιδηράς, Ιωάννα Σκάλκο, Στέλιος Σουτζόγλου, Μαριάννα Σταματογιάννη, Μαρίνα Τριανταφύλλου, Ρογκέρτα Τσέλα, Χρυσούλα Τσιμπανάκη, Ζήνα Χαριτωνίδη. Υπεύθυνη καθηγήτρια Πένυ Σούπου. (Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση της διεύθυνσης του σχολείου)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet