Συνάντηση Ενότητας με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση Ενότητας με τον Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» είχε η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών με τους φορείς της πόλης.

Η πρόεδρος, Ντίνα Κοσμίδου, τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής συνομίλησαν με την αντιπροσωπεία της παράταξης που αποτελείτο από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λ. Μαγιάκη τους δημοτικούς συμβούλους Αικ. Ψάλτη και Β. Ελευθερίου και  την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Χ. Κιτσάκη.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και παραμένουν άλυτα για πολλά χρόνια είναι τα ακόλουθα:

Το κυκλοφοριακό και η παράνομη στάθμευση, η αποκομιδή των απορριμμάτων, το πράσινο, ο φωτισμός και η ασφάλεια του οικισμού, η μη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς πίσω από τον ΟΤΕ, οι κακοτεχνίες του αποχετευτικού δικτύου, οι αθλητικοί χώροι και η παιδική χαρά, ο καθαρισμός του οικοπέδου Μαδούρου.

Η υψηλή τιμή ζώνης δεν αναθεωρήθηκε με την τελευταία αναθεώρηση με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επιβαρύνονται με πολύ υψηλό ΕΝΦΙΑ σε σχέση με άλλους οικισμούς στην Αττική.

Δεν παρέλειψαν επίσης να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τη μη υλοποίηση της κατασκευής εξωτερικών ανελκυστήρων σε 13 πολυκατοικίες και το παράπονο ότι  αντιμετωπίστηκαν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας από τη δημοτική Αρχή.

Στο τέλος της ενημέρωσης ο επικεφαλής της παράταξης, Λευτέρης Μαγιάκης, δήλωσε:

«Τα προβλήματα του οικισμού παραμένουν άλυτα εδώ και πολλά χρόνια εξ αιτίας της επιλογής της διοίκησης Πατούλη να δίνει προτεραιότητα σε έργα βιτρίνας και όχι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές.

»Η παράταξη μας από τη θέση της αντιπολίτευσης πρόβαλλε διαχρονικά τα προβλήματα και απαίτησε λύσεις σε συνεργασία με το Δ.Σ. και τους κατοίκους της περιοχής.

»Τόνισε ότι απαιτείται η ιεράρχηση των προβλημάτων με τη συμμετοχή των κατοίκων και η επίλυσή τους με βάση ένα δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα της νέας Δημοτικής Αρχής.

»Παράλληλα η αγωνιστική διεκδίκηση είναι απαραίτητος όρος για την επιτυχία των στόχων του συλλόγου ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή».

Τέλος, η παράταξη ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και ιδιαίτερα στην πρόεδρο και τα νεαρά μέλη του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet