Γ. Σγουρός: Είμαι ο μόνος που κατέθεσε στο debate προτάσεις για το αύριο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Είμαι ο μόνος που κατέθεσε στο debate προτάσεις για το αύριο

«Είμαι ο μόνος που κατέθεσε στο debate προτάσεις για το αύριο» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σχετικά με το debate μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων περιφερειαρχών που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο των Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Σγουρού, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, επισημαίνεται:

Γ. Σγουρός: Ο μόνος που κατέθεσε στο debate προτάσεις για το αύριο

Μέρος των προτάσεών του για το αύριο της Αττικής και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων, όπως είναι η αντιπλημμυρική προστασία και η διαχείριση των στερεών αποβλήτων κατέθεσε στο debate που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής ο Γιάννης Σγουρός.

Ο Γιάννης Σγουρός υπήρξε ο μόνος που αναφέρθηκε στο μέλλον με συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις, σε αντίθεση με τους ανθυποψηφίους του, καθώς ο μεν κ. Πατούλης ελλείψει της γνώσης του θεσμού περιορίστηκε για ακόμη μία φορά σε ευχές και γενικότητες, η δε κ. Δούρου έμεινε κολλημένη στην παρελθοντολογία.

Ο υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη:

  • να αποκτήσουν όλες οι περιοχές της Αττικής Σχέδιο Πόλης, καθώς χωροταξική οργάνωση σημαίνει ασφάλεια.
  • εστίασε την προσοχή του σε ό,τι αφορά τα αντιπλημμυρικά ζητήματα σε τρία σημεία: Στα ρέματα, στο δίκτυο ομβρίων και στη διαχείριση των ορεινών όγκων.
  • σε ό,τι αφορά τα στερεά απόβλητα, αφού ανέλυσε τα λάθη δεκαετιών που προηγήθηκαν και έχουν φέρει την Αττική σε αδιέξοδο και το πότε ενεπλάκη για πρώτη φορά η ο θεσμός της Περιφέρειας με τα απορρίμματα (2012), σημείωσε ότι θα προχωρήσει σε άμεση επαναξιολόγηση του σχεδιασμού στο τέλος του 2019, σε διάλογο από μηδενική βάση για τις χωροθετήσεις (και για το Γραμματικό) και ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην χωριστή συλλογή σύμφωνα με αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα των συνεργασιών ο Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι εφόσον οι πολίτες αναδείξουν πρώτη την Παράταξή του θα καλέσει όλους τους ανθυποψηφίους του σε προγραμματικές συμφωνίες, καθώς ελλοχεύει με τον «Κλεισθένη» ο κίνδυνος της ακυβερνησίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet