Ευ. Κάββαλος προς Λ. Μαγιάκη: Όσο και να σας πειράζει, θα κάνουμε έργο μέχρι την τελευταία μέρα
Κοινωνία

Ευ. Κάββαλος προς Λ. Μαγιάκη: Όσο και να σας πειράζει, θα κάνουμε έργο μέχρι την τελευταία μέρα

Με αφορμή την ανακοίνωση-ανταπάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, για το θέμα που έχει ανακύψει με το έργο στο Ο.Τ. 9760, στον Σωρό,  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ευάγγελος Κάββαλος, επισημαίνει τα εξής:

Θα περιμέναμε από τον κ. Μαγιάκη να πει ένα «μπράβο» στη διοίκηση και στα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν και να δρομολογήσουν την υλοποίηση σημαντικών έργων για τον Δήμο, τα περισσότερα των οποίων χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους, οι οποίοι εξοικονομήθηκαν μέσα από τη χρηστή διοίκηση.    

Αντίθετα, συνεχίζει τον κατήφορο της υποκρισίας και του λαϊκισμού.

Προλαβαίνουμε τον κ. Μαγιάκη και τον ενημερώνουμε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα, εκτός από τα έργα στον Σωρό και στις Εργατικές Κατοικίες, θα εκτελούνται έργα στο Πολύδροσο, στον Άγιο Θωμά, στο Κέντρο, στην περιοχή του Βορρέ, ώστε να προγραμματίσει και τις επόμενες προεκλογικές επισκέψεις του.

Όσο και αν σας δυσαρεστεί κ. Μαγιάκη, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία ημέρα να υλοποιεί το πρόγραμμά της για το οποίο την ψήφισαν οι πολίτες, να δημιουργεί σύγχρονες υποδομές και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet