Γ. Θεοδωρακόπουλος: Από  γκάφα του δημάρχου δεν έβαλαν στη μελέτη του Σταδίου Πεύκης την κατασκευή ταρτάν
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Από γκάφα του δημάρχου δεν έβαλαν στη μελέτη του Σταδίου Πεύκης την κατασκευή ταρτάν

Χωρίς αλλαγή του ταρτάν προχωρά η εργολαβία ανακαίνισης του Σταδίου Πεύκης, καθώς όπως ενημερώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, «από πρωτοφανή γκάφα του δημάρχου δεν έβαλαν στη μελέτη του Σταδίου Πεύκης την κατασκευή του ταρτάν».

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης επισημαίνει τα εξής:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Από πρωτοφανή γκάφα του δημάρχου δεν έβαλαν στη μελέτη του Σταδίου Πεύκης την κατασκευή του «ταρτάν»

Μια πενταετία περιμέναμε την ανακαίνιση του σταδίου της Πεύκης. Δηλαδή την αντικατάσταση πρώτον του διαλυμένου ελαστικού τάπητα των τεσσάρων διαδρομών, τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά χίλιοι και πλέον αθλούμενοι πολίτες και αθλητές των δυο συλλόγων καθώς και την αντικατάσταση του επικίνδυνου για τραυματισμούς και ιδίως χιαστούς, τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Τα έργα ξεκίνησαν, έστω και προεκλογικά, αλλά τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Γιατί διαπιστώθηκε ότι ο εργολάβος έχει σύμβαση να φτιάξει μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου γιατί ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης… ξέχασε (από μεγάλο ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και τους αθλούμενους) να βάλει στη μελέτη που έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής και τη δαπάνη αλλαγής του ελαστικού τάπητα (που αδοκίμως συνηθίζεται να αποκαλείται ταρτάν). Ίσως γιατί είχαν στο μυαλό τους να βάψουν με μπογιά τις διαδρομές του στίβου, γιατί το ακούσαμε κι αυτό.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ως άνθρωπος του αθλητισμού, τους είχε ενημερώσει εγκαίρως για την πρωτοφανή γκάφα τους, αλλά δεν έδιναν σημασία. Και συνέχισαν να διαβεβαιώνουν τους πολίτες ότι θα γίνουν όλα θαυμάσια. Όταν, όμως, εγκαταστάθηκε ο εργολάβος τους είπε ότι λείπουν 70.000 για να γίνει ολόκληρο το έργο. Και τώρα τρέχουν για να προλάβουν διαγωνισμούς και διαδικασίες και βέβαια ο δήμος θα κληθεί να πληρώσει τα χρήματα από το δικό του ταμείο, την ώρα που η Περιφέρεια δεν είχε πρόβλημα να καλύψει όλες τις δαπάνες.

Οι αθλητές, που τους έκαναν και προεκλογική γιορτή, είναι ανάστατοι. Το ίδιο και οι γονείς τους. Το ίδιο και οι εκατοντάδες πολίτες που χρησιμοποιούσαν καθημερινά τον στίβο για άσκηση. «Ευτυχώς έρχονται εκλογές σε 50 ημέρες και φεύγει η πιο ανίκανη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το δήμο μας», «ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να δει τα προβλήματα, ήταν ένας άφαντος δήμαρχος» και «κανονικά θα έπρεπε ύστερα από όλα αυτά να είχαν φύγει μόνοι τους πριν από τις εκλογές»  είναι τα σχόλια που ακούγονται αυτές τις ημέρες καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται για να πάει στις κάλπες.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών συντακτών (ΠΣΑΤ) και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος το 2007 άνοιξε τις πύλες του σταδίου για να αθλούνται συστηματικά και οι πολίτες, γιατί κάποιοι ήθελαν το στάδιο κλειστό στον κόσμο, σχολίασε την απαράδεκτη αυτή που συμβαίνει στον Δήμο μας:

«Είχαμε διαπιστώσει από καιρό την ανεπάρκεια του δημάρχου και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε από την πλευρά μας για να διασωθούν κάποια πράγματα. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια τεράστια γκέλα. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι άρχισαν τα έργα στο στάδιο και δεν είναι στη σύμβαση του εργολάβου η αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα των διαδρομών και των πετάλων. Περιμένουμε σήμερα μια δημόσια συγγνώμη από τον δήμαρχο και είμαστε στη διάθεση του Δήμου για να βοηθήσουμε ώστε να ξεμπλοκαριστεί το θέμα. Ευτυχώς είναι απερχόμενος, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε πόσα άλυτα προβλήματα θα αφήσει πίσω του».

Υ.Γ: Κι ετοίμαζαν προεκλογικές φιέστες οι άνθρωποι για να μοιράσουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet