Πεντέλη 2020: Συμμετοχή στον καθαρισμό του Λόφου Πρ. Ηλία και συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Πεντέλη 2020: Συμμετοχή στον καθαρισμό του Λόφου Πρ. Ηλία και συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ

Δυναμική συμμετοχή είχε ο συνδυασμός Πεντέλη 2020 στη δράση «Let΄s do it Greece» του Συλλόγου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ)  για τον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του. 

Δεκαπέντε μέλη του κλιμακίου άμεσης δράσης του συνδυασμού μαζί με τον επικεφαλής του και υποψήφιο δήμαρχο Πεντέλης Άγγελο Παλαιοδήμο συνέδραμαν στον καθαρισμό τους εργαζόμενους του ΣΠΑΠ, καθώς και τους εθελοντές κατοίκους της περιοχής. Αμέσως μετά ο υποψήφιος δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Άντα Μπούσουλα, Ηλία Μυλωνά, Νίκο Γαλανόπουλο και τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας, Απόστολο Φραντζή και Ιωάννη Λάλο επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, στην έδρα του Συνδέσμου στην πλατεία Νέας Πεντέλης.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ ενημέρωσε τα μέλη του συνδυασμού λεπτομερώς για το έργο και τη διοικητική λειτουργία του Συνδέσμου, την οικονομική του κατάσταση, την υποστελέχωση, αλλά και την έλλειψη του κατάλληλου εξοπλισμού για την επαρκή λειτουργία του, καθώς και για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και άλλων δραστηριοτήτων μεταξύ αυτών και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος αναγνώρισε τη σημαντικότητα του έργου του Συνδέσμου και παραδέχτηκε την αναγκαιότητα μεγαλύτερων επιχορηγήσεων από τους Δήμους – μέλη του Συνδέσμου, αλλά και από την κεντρική εξουσία. Τόνισε ότι ο Δήμος Πεντέλης ως Δήμος – έδρα του Συνδέσμου οφείλει να έχει αγαστή συνεργασία με τον ΣΠΑΠ και να στηρίζει με πολλαπλό τρόπο το έργο του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet