Μάριος Ψυχάλης: Όραμά μας ένας Δήμος σύγχρονος, καινοτόμος και φιλικός
Πολιτική

Μάριος Ψυχάλης: Όραμά μας ένας Δήμος σύγχρονος, καινοτόμος και φιλικός

Η ενοποίηση των δημοτικών τελών των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων, Λυκόβρυσης και Πεύκης, αλλά και η γενικότερη ενοποίησή τους μετά από 10 χρόνια λειτουργίας του ενιαίου «Καλλικρατικού» Δήμου, αποτελεί μία από τις πιο βασικές προτεραιότητες του επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Δήμος Μπροστά+ και υποψηφίου δημάρχου Μάριου Ψυχάλη, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Το παλιό πολιτικό προσωπικό δεν έχει καταφέρει 10 χρόνια τώρα να γεφυρώσει αυτό το χάσμα! Δυστυχώς, η παρούσα δημοτική αρχή αδυνατεί να διαχειριστεί τα στοιχειώδη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυχάλης και πρόσθεσε ότι όραμά του είναι ένας σύγχρονος, καινοτόμος και φιλικός Δήμος.

«Δεν είναι δυνατόν μια επένδυση 14 εκατ. ευρώ, όπως είναι ο πολυχώρος αθλητισμού που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, να είναι “αραχνιασμένη” και “λουκεταρισμένη”. Αυτό που λέμε είναι ότι η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κινηθεί με τους ρυθμούς που απαιτεί η εποχή. Εμείς δεν θα πούμε ότι παραλάβαμε “καμένη γη”, αλλά θα κινηθούμε με τον ρυθμό που επιτάσσει η εποχή μας», ήταν τα λόγια του Μάριου Ψυχάλη.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η απλή αναλογική δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο στην επιλογή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, επισήμανε ότι μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και δήλωσε ότι είναι καλοδεχούμενες οι όποιες κομματικές στηρίξεις προκύψουν.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet