Στο ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Στο ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Στο ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και στελέχη της παράταξής του, Συμμαχία Πολιτών.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος διαβεβαίωσε τη νεολαία της πόλης ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του κλειστού, όπως σημειώνεται και στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης:

Η παράταξή μας, η Συμμαχία Πολιτών, με συνέπεια και υπευθυνότητα στηρίζει την ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, που είναι… ημιτελές από την εποχή της δημαρχίας του αείμνηστου Χρήστου Σκαμάκη (2002). Από τότε κι ενώ υπολειπόταν το 20% του έργου και είχαν αγοραστεί ακόμα και τα ελαστικά δάπεδα, δεν μπήκε ούτε ένα τούβλο. Οι δημοτικές αρχές Φωκιανού (2003-2014) και Μαυρίδη (2014-2019) δεν θέλησαν να το προχωρήσουν για άγνωστους λόγους,  με συνέπεια η νεολαία της Λυκόβρυσης να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια  σε ανοικτά γήπεδα μέσα στη βροχή και το κρύο. Και δυστυχώς οι διοικήσεις αυτές δεν είπαν ούτε μια συγνώμη σε χιλιάδες νέους που έκαναν φαίνεται το… λάθος να πιστέψουν τις κατά καιρούς υποσχέσεις τους.

Κι όχι μόνο δεν το ολοκλήρωσαν αλλά για χρόνια το είχαν μετατρέψει σε μια «μικρή χωματερή». Χρειάστηκε να επέμβει Εισαγγελέας το 2016, μετά από δελτίο τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, για να σταματήσει ο Δήμος το… θεάρεστο έργο του. Αυτή η επέμβαση έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον απερχόμενο δήμαρχο αφού δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στις 22 Ιουνίου.

Ομάδα της παράταξής μας με επικεφαλής τονΓιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον άνθρωπο που έχει δουλέψει σκληρά να μην χαθεί για τη νεολαία το κλειστό, επισκέφτηκε το χώρο. Μετείχαν οι Αναστασία Μπακάλη, Κώστας Ξανθόπουλος, Δημήτρης Χούσος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης και Χρήστος Δημόπουλος, Παναγιώτης Κακαράντζας, Μαρήλια Νικολαΐδου και Μανώλης Τζαχρήστας, υποψήφιοι δημοτικοί Πεύκης.

«Είναι μια στενάχωρη ιστορία και απορώ με την αδιαφορία που έχουν δείξει 19 χρόνια οι διοικούντες το δήμο μας. Πιστεύω ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου θα αλλάξουν όλα. Και το κλειστό θα πάρει σύντομα το δρόμο της ολοκλήρωσης. Τα ψέματα τελείωσαν και για τον κ. Μαυρίδη. Οι νέοι της Λυκόβρυσης θα αποκτήσουν αυτό που τους στερούν κάποιοι τόσα χρόνια. Η Συμμαχία Πολιτών στηρίζει σθεναρά την ολοκλήρωση των εργασιών του ημιτελούς κλειστού» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά την επίσκεψη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet