Το 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης συμμετέχει σε διαγωνισμό τραγουδιού
Κοινωνία

Το 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης συμμετέχει σε διαγωνισμό τραγουδιού

Τη συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης στον διαγωνισμό τραγουδιού «Κάν΄ το ν΄ ακουστεί 2019» με θέμα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους» υποστηρίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Τον διαγωνισμό συνδιοργανώνουν η  Επιστημονική Εταιρεία «European School Radio», το «Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης:

Η Επιστημονική Εταιρεία «European School Radio», το «Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνδιοργανώνουν και φέτος τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού «Καν΄ το ν΄ ακουστεί 2019» με θέμα «Η φωνή μας ασπίδα στα λόγια του μίσους».

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης συμμετέχει στον διαγωνισμό με τα παιδιά της Β΄ τάξης και το τραγούδι με τίτλο «Όλοι μαζί» (Νο 13).

Τα αποτελέσματα των βραβείων και των ειδικών διακρίσεων θα ανακοινωθούν στην τελετή βράβευσης στον Βόλο, στις 12 Απριλίου 2019.  Ωστόσο, διενεργείται η ψηφοφορία των ακροατών μέσω διαδικτύου με στόχο να ακουστούν τα τραγούδια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ακροατές και να περάσει το μήνυμά τους στην κοινωνία.

Το «Όλοι μαζί» είναι ζητούμενο στην ελληνική κοινωνία. Τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης φύτεψαν τον σπόρο.

Αν θέλετε ο σπόρος να καρπίσει, στηρίξτε το τραγούδι τους! Μεταβείτε στον σύνδεσμο http://europeanschoolradio.eu/lk/Song-likes.php, ακούστε το τραγούδι Νο 13 και, αν σας αρέσει, πατήστε την καρδούλα μέχρι να κοκκινίσει και να μετρηθεί ως θετική η ψήφος σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet