Στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς οι Μαριάννα Μαγγιώρου-Βαρνάβα και Ναταλί Λεονταράκη
Πολιτική

Στον συνδυασμό του δημάρχου Κηφισιάς οι Μαριάννα Μαγγιώρου-Βαρνάβα και Ναταλί Λεονταράκη

Με τον δημοτικό συνδυασμού του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, θα συνεργαστούν οι κ.κ. Μαριάννα Μαγγιώρου-Βαρνάβα και Ναταλί Λεονταράκη, οι οποίες θα συμμετάσχουν ως υποψηφιες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε για τη συνεργασία με την κ. Μαγγιώρου-Βαρδάκη:

«Eυχαριστώ την κ. Μαριάννα Μαγγιώρου-Βαρνάβα που δέχτηκε να συνεργαστεί με τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης , με σκοπό τη Νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι νομικός, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, σύζυγος και δύο παιδιά.

»Με καλή γνώση των προβλημάτων της συνοικίας Γράμμος – Φοίνικας Αδαμών και ενεργή παρουσία στην τοπική κοινωνία, θα συμβάλλει στην προώθηση λύσεων και στο όραμά μας για σύγχρονο, έντιμο Δήμο, ήπιας ανάπτυξης».

Από την πλευρά της, η κ. Μαγγιώρου-Βαρνάβα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμώντας τόσο το ήθος όσο και τις προσπάθειες του Γιώργου Θωμάκου και γνωρίζοντας το όραμά του για την περιοχή των Αδαμών, συστρατεύομαι μαζί του για να του δώσω την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του».

Για τη συνεργασία με την κ. Ναταλί Λεονταράκη ο δήμαρχος δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε στον συνδυασμό Νίκης τη δυναμική και επιτυχημένη Ναταλί Λεονταράκη. Μητέρα δύο κοριτσιών, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος διεθνών εταιρειών αξιοποίησης ακινήτων και ανάπτυξης εμπορικών κέντρων. Σήμερα, είναι πρόεδρος, στην Αθήνα, μεγάλης πολυεθνικής. Πρόσφατα, το περιοδικό “FortuneGreece” την επέλεξε στη λίστα με τις τριάντα πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις.

»Με τις μοναδικές εμπειρίες της, τη γνώση και αυτοπεποίθησή της, θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης με τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέα Ερυθραίας-Εκάλης, ενώνοντας μαζί μας τις δυνάμεις της για σύγχρονο, έντιμο Δήμο, με καινοτομίες».

Η κ. Λεονταράκη τόνισε για τη συνεργασία της με τον συνδυασμό:

«Είμαι πάντα στο πλευρό του δημάρχου Γ. Θωμάκου και επιλέγω να κατέβω σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό του γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι σημασία στην πολιτική έχει η εντιμότητα πάνω από όλα. Και είναι αδιαπραγμάτευτη η εντιμότητα του νυν δημάρχου Κηφισιάς, μια εντιμότητα που χαρακτήρισε όλη την προηγούμενη θητεία του, φέρνοντας ακεραιότητα και σπάνιο πολιτικό ήθος στον Δήμο μας.

»Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον Δήμο μας την εμπειρία μου από την επαγγελματική μου ιδιότητα, την οποία γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ο Δήμος – κάθε δήμος – πρέπει να λειτουργεί σαν μια υγιής επιχείρηση, όπως αυτές που όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες κρατάμε όρθιες και παραγωγικές, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet