Με τον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης
Πολιτική

Με τον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης

Με τον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδημητρίου, θα κατέβει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο λογοθεραπευτής Κωνσταντίνος Καπετανάκης.

Αιτιολογώντας την υποψηφιότητά του ο ίδιος αναφέρει:

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, κάθε Απρίλιος είναι αφιερωμένος στα παιδιά, τους έφηβους, αλλά και τους ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη επικοινωνία, στην κίνηση, αλλά και στην ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό ιστό.

Ο αγώνας των ατόμων με δυσχέρειες στη επικοινωνία ή την κίνηση και των οικογενειών τους είναι μια προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες και ισότιμη αντιμετώπιση. Έχω την πεποίθηση ότι σε αυτή την προσπάθεια το Μαζί είναι ισχυρότερο από το Μόνος και ο Δήμος μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέσα από την επιστημονική μου ιδιότητα, θέλω να στηρίξω την κοινή προσπάθεια της παράταξης Ηράκλειο Μαζί να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο, αγκαλιάζοντας τους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, στην ισότιμη ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Σε αυτή τη προσπάθεια βασικά εργαλεία είναι η ενημέρωση, η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, η βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης και προσβασιμότητας, δημιουργία και βελτίωση των υπαρχόντων δομών και η ένταξη του δήμου σε αντίστοιχα προγράμματα.

Μεγαλώνοντας στο Ηράκλειο Αττικής και δημιουργώντας πλέον οικογένεια, έχω την πεποίθηση ότι ο Δήμος που ζούμε πρέπει να αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό που να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της εποχής και τις ανάγκες των δημοτών του.

Συμμετέχω για πρώτη φορά στην εκλογική δοκιμασία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μετά τη τιμητική πρόταση του Γιώργου Παπαδημητρίου, στον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί. Πιστεύω στη δύναμη των νέων, καθώς και στη σύσταση του συνδυασμού Ηράκλειο Μαζί από μια δυνατή ομάδα καταξιωμένων συνυποψηφίων.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης

O Kωνσταντίνος Καπετανάκης είναι λογοθεραπευτής. Απόφοιτος ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University of London. Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2007 ως λογοθεραπευτής και είναι ιδιοκτήτης κέντρου ειδικών θεραπειών.

Ζει με τη σύζυγο του και τη κόρη τους στο Ηράκλειο Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet