Μ. Τάρλας, Ν. Βασιλάκος και Στ. Νεοφώτιστου ενισχύουν την ομάδα των Αλλάζουμε
Πολιτική

Μ. Τάρλας, Ν. Βασιλάκος και Στ. Νεοφώτιστου ενισχύουν την ομάδα των Αλλάζουμε

«Τρεις νέες υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη ομάδα που επιδιώκει να ΑΛΛΑΞΕΙ τα πράγματα στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη.

Πρόκειται για τους Μάκη Τάρλα, Νίκο Βασιλάκο και τη Σταυρούλα Νεοφώτιστου. «Και οι τρεις διαθέτουν όρεξη, όραμα και κυρίως διάθεση να συμβάλλουν στον κοινό αγώνα για μια άλλη πόλη, φιλική στον πολίτη, “έξυπνη” στη λειτουργία της, ανθρώπινη στην καθημερινότητά της» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, όπου δίνονται τα εξής στοιχεία για τους νέους υποψήφιους:

Ο Μάκης, γεννημένος στο Μαντούδι Ευβοίας, το 1981, ζει στην Αγία Παρασκευή από το 2006, ενώ από το 2012 διατηρεί στην πόλη τη δική του επιχείρηση. «Επέλεξα την ομάδα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται ανανέωση στην Αγία Παρασκευή, την οποία μπορεί να πετύχει ο Γιάννης Μυλωνάκης, ένας νέος άνθρωπος, που αξίζει να είναι ο επόμενος δήμαρχος» δήλωσε λίγο μετά την προσχώρησή του στην παράταξη. Ο Μάκης είναι παντρεμένος με την Αγιοπαρασκευιώτισσα Ιωάννα Βυρίδη και έχουν έναν γιο 5,5 χρόνων.

Ο Νίκος είναι γλωσσολόγος, δημοσιογράφος και  άμισθος πρόεδρος στο Internet Now! και στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet. Ανάμεσα στα άλλα, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr, marketing manager στο e-shop.gr και υπεύθυνος site και social media στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.  Aσχολείται με τον χώρο του internet και της επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Σπούδασε Γλωσσολογία στην Αθήνα, εργάστηκε στο Λεξικό Μπαμπινιώτη, αλλά τον κέρδισαν τα ΜΜΕ, όταν ανέλαβε υπεύθυνος γλωσσικών θεμάτων και διαδικτύου στο περιοδικό «NEMECIS». Επίσης εργάστηκε στο ραδιόφωνο (Ζωή.gr στον ΣΚΑΙ) και στην τηλεόραση (Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΡΤ).

Η Σταυρούλα γεννήθηκε το 1982 στην Αγία Παρασκευή και ανήκει στην ανήσυχη γενιά των millenials. Είναι  κόρη του Αποστόλη και της Νότας και αδερφή του Μένιου Νεοφώτιστου. Το 2000 αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Αγ. Παρασκευής και συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Διακοσμητικής του ΤΕΙ Αθηνών. Σήμερα δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά αξιοποιεί και το πτυχίο της από τη Σχολή Προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness, ασκώντας συμβουλευτική σε θέματα προπονητικής και άθλησης. «Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε χρόνια που ακόμη η Αγία Παρασκευή είχε πολύ χώρο για παιχνίδι, αλλά και δραστηριότητες, γενικότερα. Ως παιδί έχω λατρέψει την υπέροχη πόλη μου, την έχω δει με τα χρόνια να βελτιώνεται, αλλά τώρα πια έχει έρθει η ώρα να ΑΛΛΑΞΕΙ» τονίζει για την επιλογή της να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης καλωσόρισε τους τρεις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σημειώνοντας: «Μέρα με τη μέρα γινόμαστε περισσότεροι, δυναμώνουμε και ισχυροποιούμε τη βούλησή μας να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τον Δήμο. Ο Μάκης, ο Νίκος και Σταυρούλα μοιράζονται με την υπόλοιπη δημοτική ομάδα μας τις ίδιες αγωνίες, παρακινούνται από το ίδιο πάθος για μια άλλα Αγία Παρασκευή και διαθέτουν τη βούληση να αγωνιστούν ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet