Κινημ/φική Λέσχη Αγ. Παρασκευής: Αφιέρωμα στην Ανιές Βαρντά στην τελευταία προβολή της σεζόν
Πολιτισμός

Κινημ/φική Λέσχη Αγ. Παρασκευής: Αφιέρωμα στην Ανιές Βαρντά στην τελευταία προβολή της σεζόν

Μετά από μία επιτυχημένη και πλούσια σε δραστηριότητα κινηματογραφική σεζόν με προβολές, συζητήσεις με συντελεστές, σεμινάρια κινηματογράφου και τιμητικές εκδηλώσεις, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής διοργανώνει την τελευταία προβολή της σεζόν και προσκαλεί τους πολίτες σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης Γαλλίδας δημιουργού Ανιές Βαρντά.

Για τη Βαρντά και το έργο της θα μιλήσει η πρόεδρος της Λέσχης, Μ. Λεγάκη και στη συνέχεια θα προβληθεί η ισπανο-βρετανική ταινία του βραβευμένου με BAFTA Μπεν Σάροκ «Πικαδέρο» την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 19:30 στο Πέτρινο κτήριο στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1, Αγία Παρασκευή).

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Γκόρκα και η Ανε, άνεργοι και οι δύο, είναι το ήσυχο εν δυνάμει ζευγάρι που βλέπει τις επιλογές της ζωής του να καθορίζονται από τα χρήματα, συγκεκριμένα από την απουσία τους, στην Ευρώπη της αβεβαιότητας και της δυσκολίας. Μία ευφάνταστη κοινωνική ταινία με ιδιότυπο χιούμορ και φόντο τα όμορφα τοπία της χώρας των Βάσκων.

Παίζουν: Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Λάντερ Οταόλα.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος – εισφορά: 3 ευρώ.

Μετά από την προβολή αυτή, η σινεφίλ παρέα της Αγίας Παρασκευής θα ξανασυναντήσει το κοινό της στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος».

Ταινία «Πικαδέρο»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet