Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του Πειραιά
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδήλωση για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του Πειραιά

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και γνωστή καλλιτέχνης Λένα Αλκαίου (Ελένη Μαχαίρα).

«Ο Πειραιάς μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής.

»Ο συνδυασμός μας Νέα Αρχή για την Αττική διαθέτει ανθρώπους με εμπειρία, γνώση και πολιτιστικό υπόβαθρο. Όλοι μαζί θα εργαστούμε προκειμένου ο Πειραιάς και γενικότερα η Αττική να οδηγηθεί σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

»Σε αυτή τη νέα πορεία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, ο Θεματικός Τουρισμός και η σωστή ανάπτυξη του επιχειρείν» τόνισε ο Γ. Πατούλης. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» βουλευτές, πολιτευτές, δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης επισήμανε την αναγκαιότητα της συντονισμένης και σταθερής συνεργασίας του Α’ και του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής.

Όπως τόνισε, αυτό θα επιτευχθεί με τη σύσταση ενός συντονιστικού οργάνου το οποίο θα αντιμετωπίζει με στρατηγική και σχέδιο τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τις  τοπικές κοινωνίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν στην σωστή τουριστική ανάπτυξη, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην διευθέτηση των όμβριων υδάτων. «Η Νέα Αρχή διαθέτει στελέχη με γνώση και εμπειρία η οποία θα αξιοποιηθεί στο έπακρο», επισήμανε ο Γ. Πατούλης ο οποίος ανέφερε ως ενδεικτικό παράδειγμα τη Λένα Αλκαίου η οποία «εκτός από μια επιτυχημένη και άξια καλλιτέχνης είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον Πειραιά, με γνωστό το φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet