Video

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς τον Τάσο – VIDEO

Σε ιδιαιτέρως βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Αυγούστου 2014 η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Τάσου Καρατζή, που έφυγε στις 10 το πρωί από ανακοπή, στα 55 χρόνια του («Έφυγε» ο Τάσος Καρατζής).

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ορκίστηκε ο αναπληρωτής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, Στέφανος Αλεξανδράκης, ο οποίος και πήρε τη θέση τού Τάσου στο έδρανο που καθόταν εκείνος, ενώ αμέσως μετά την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εν συνεχεία η αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα-Χάνου έκανε την εισήγηση από πλευράς διοίκησης για το τυπικό μέρος της συνεδρίασης, που αφορούσε στην έγκριση της δαπάνης των εξόδων κηδείας του δημοτικού συμβούλου της πόλης, η οποία και εγκρίθηκε ομοφώνως.

Δηλώσεις για τον απροσδόκητο θάνατο του Τάσου Καρατζή έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου (ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Νίκος Τόλιος (ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ), Νατάσσα Κοσμοπούλου (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ), Στέφανος Αλεξανδράκης (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μούστρης.

Δείτε το βίντεο με τις συλλυπητήριες δηλώσεις των δημοτικών συμβούλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet