Ο Π. Βραχνός στη διαμαρτυρία του Συλλόγου Ψαλιδίου για τον ΧΕΥ Κύμης
Κοινωνία

Ο Π. Βραχνός στη διαμαρτυρία του Συλλόγου Ψαλιδίου για τον ΧΕΥ Κύμης

O συνδυασμός Μαρούσι – Καθαρή Γραμμη παραβρέθηκε με στελέχη του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στις 10:00 π.μ, στην είσοδο του ακάλυπτου χώρου ΧΕΥ Κύμης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός υπέγραψε το ψήφισμα των κατοίκων του Συλλόγου Ψαλιδίου, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητο να αποδοθεί η ακάλυπτη αυτή έκταση στον Δήμο για κοινωφελείς σκοπούς, αφού το κράτος μέσω του πράσινου ταμείου, οφείλει γενναία ποσά στο δήμο.

«Ο μοναδικός ελεύθερος χώρος, ΧΕΥ Κύμης, της περιοχής, θα μπορούσε να αντισταθμίσει λίγο το αρνητικό ισοζύγιο πρασίνου με τις τόσες πολλές γειτνιάζουσες υπερτοπικές δομές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Π. Βραχνός.

«Πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως κοινωφελής χώρος για τους δημότες. Η δημοσιοποίηση, η πάγια αίτηση επίλυσης δίκαιων αιτημάτων των πολιτών (αλλά και μίας ολόκληρης πόλης) είναι η βάση, η απαρχή επίλυσης του κάθε προβλήματος.

»Όλοι οι κάτοικοι του Αμαρουσίου στηρίζουμε τους κατοίκους του Ψαλιδίου, όλοι αγωνιζόμαστε μαζί τους ως ενεργοί πολίτες, ολοκλήρωσε με τις επισημάνσεις του το αίτημα των κατοίκων της περιοχής ο κ.Βραχνός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet