Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Ολοκληρώθηκαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΚΑΟ Λυκόβρυσης με τον αγώνα απέναντι στους Αμπελοκήπους, στον οποίο η ομάδα των Βορείων Προαστίων επιβλήθηκε.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

1.040 λεπτά προσπάθειας στον αγωνιστικό χώρο ολοκληρώθηκαν. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Η υπέρβαση παραλίγο να γίνει. Μια πορεία άκρως ανταγωνιστική που τελείωσε με τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση της κατάταξης. Τελικό πρόσημο θετικό.

Ο εκτός έδρας αγώνας της Παρασκευής 13 Απριλίου 2019 με τους Αμπελόκηπους ήταν ο τελευταίος της αγωνιστικής περιόδου. Αποτέλεσμα νικηφόρο, με την ομάδα μας να παίζει καλό μπάσκετ. Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-26, 12-16, 17-15, 16-13.

Μια ομάδα καινούργια, που δημιουργήθηκε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου με σκοπό να αποτελέσει τη βάση των επόμενων χρόνων, που αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, με φετινό στόχο να σταθεροποιηθεί στην Γ΄ΕΣΚΑ. Μια ομάδα που ξεπέρασε τις προσδοκίες και μέχρι τέλους διεκδικούσε την άνοδο στη Β’ ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους βοηθούς του.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολουθήσατε τους αγώνες της ομάδας και την υποστηρίξατε με το χειροκρότημα σας.

Ραντεβού στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και με ακόμα περισσότερο πάθος για τη νίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet