Γ. Πατούλης: Ο κ. πρωθυπουργός έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Ο κ. πρωθυπουργός έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική

Τη στήριξη του πρωθυπουργού στο μέχρι σήμερα έργο της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής σχολιάζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική».

Ειδικότερα, στη σχετική δήλωσή του ο κ. Πατούλης αναφέρει:
 
Αν ο κ. πρωθυπουργός πιστεύει πραγματικά ότι η θητεία της κ. Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί παράδειγμα πετυχημένης τοπικής διακυβέρνησης, γι’ αυτό αξίζει να στηριχθεί εκ νέου η υποψηφιότητά της,  σημαίνει ότι αποδέχεται  την προσωπική του ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας  τα προηγούμενα χρόνια.

Ευθύνη που θα καταλογιστεί στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Μπορεί να αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν τον βολεύουν. Θα εκπλαγεί δυσάρεστα την ημέρα των εκλογών, όπως έχει εκπλαγεί  από την αντίδραση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού, αλλά και της ομογένειας, απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Μην περιμένει  οι πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές του, όταν επιμένει να στηρίζει πρόσωπα και πολιτικές που αναπαραγάγουν το ξοφλημένο μοντέλο της κομματοκρατίας, της αναποτελεσματικότητας, της ανεπάρκειας και της αναξιοπιστίας.

Αν πιστεύει ότι στους πολίτες της Αττικής αξίζει ξανά μια Δούρου, αυτό σημαίνει ότι έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική.

Και οι πολίτες της Αττικής θα τον τιμωρήσουν, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζουμε καλύτερα, γιατί μπορούμε περισσότερα.

Στις 26 Μαΐου η Αττική θα κάνει μία Νέα Αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet