Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι: Παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημ. συμβούλων
Πολιτική

Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι: Παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημ. συμβούλων

Τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 ο συνδυασμός Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι-Γιάννης Λαδόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λαδόπουλος παρουσίασε τους πρώτους 33 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, σε μία σεμνή τελετή σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπως ενημερώνει ο συνδυασμός.

Στην τελετή παρεβρέθηκαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, η κ. Ζωή Ράπτη, ο κ. Φώτης Καρύδας, ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο κ. Γιάννης Κεχρής, ο κ. Ιωάννης Κατσαγκόλης, η κ. Κατερίνα Νικηφόρου, ο κ. Νίκος Ρωμανός, η κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, η κ. Αγγελική Μηλιώτη.

Στην ομιλία του, ο κ. Λαδόπουλος ανακοίνωσε ότι εάν εκλεγεί δήμαρχος θα αποποιηθεί της δημαρχικής αποζημιώσεως, υπέρ των κοινωνικών δομών του Δήμου, για τις οποίες, όπως τόνισε, εργάζεται χρόνια τώρα, ανιδιοτελώς.

Στην ομιλία του ο κ. Λαδόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του συνδυασμού του τονίζοντας την πολυσυλλεκτικότητά του. Ανάμεσα στα προβλήματα τα οποία στοχοποίησε ως προτεραιότητες του συνδυασμού όταν κερδίσει τις εκλογές ήταν:  Το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η πράσινη αειφόρος ανάπτυξη, η καθαριότητα, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, οι δημοτικές υποδομές, η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, η πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου, η μετάβαση στην κυκλική οικονομία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ ταυτόχρονα είναι ισχυρό και προδήλως πειστικό για να στηρίξει την υλοποίηση των αναγκαίων, σύγχρονων, και καινοτόμων έργων και δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στα στελέχη του συνδυασμού ο κ. Λαδόπουλος τα χαρακτήρισε άξιους, σοβαρούς, αξιοπρεπείς και έντιμους Χαλανδραίους, που χαρακτηρίζονται από σύγχρονη σκέψη και νοοτροπία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet