Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού Δημιουργία για την Κηφισιά
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού Δημιουργία για την Κηφισιά

Στην κατάμεστη αίθουσα του Politia Tennis Club ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Χρήστος Καλός παρουσίασε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 τον συνδυασμό του, Δημιουργία για την Κηφισιά, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του και απολύτως, όπως τις χαρακτήρισε, ρεαλιστικές λύσεις για προβλήματα του Δήμου που χρονίζουν.

Ξεκινώντας από το θέμα της ασφάλειας, και προχωρώντας στην καθαριότητα, τις υποδομές, την τοπική οικονομία, τον ηλεκτροφωτισμό, τον πολιτισμό, τη ζωοφιλία, ο Χρήστος Καλός επισήμανε θέματα που ταλαιπωρούν χρόνια τους κατοίκους της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης. Έβαλε το καθένα από αυτά «στο μικροσκόπιο» και δεν περιορίστηκε να δείξει, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του, ότι ως γέννημα-θρέμμα της περιοχής που ασχολείται 21 χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει πλήρη γνώση τους. Επίσης, εξήγησε, αναλυτικά και με στοιχεία, τις εφικτές λύσεις που έχει επεξεργαστεί.

Ο συνδυασμός σημειώνει:

Σύγχρονη οικολογική διαχείριση ενέργειας, κατά τα πρότυπα δήμων του εξωτερικού με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή, η οποία πέρα του ηλεκτροφωτισμού όλων των περιοχών οδηγεί και στη μείωση των δημοτικών τελών.

Θέσπιση «αστυνόμου της γειτονιάς», περιπολίες ιδιωτικής εταιρείας όπως σε γειτονικούς δήμους.

Αξιοποίηση της τεχνολογίας  για την καθαριότητα της πόλης.

Άμεση βελτίωση των υποδομών. 

Αναβάθμιση της εμπορικής ζωής με οργάνωση εκδηλώσεων και πρωτοποριακών θεσμών που θα στηρίξουν όχι μόνο το εμπόριο αλλά και τον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Πολιτιστικές, μουσικές και εικαστικές, διοργανώσεις κύρους.

Δημιουργία πάρκου σκύλων και κυνοκομείου που «να μην  θυμίζει Νταχάου» για το οποίο έχει βρεθεί ήδη οικόπεδο.

Στα μεγάλα αυτά θέματα ο κ. Καλός ανέπτυξε διεξοδικά το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και γραπτώς. Δεν παρέλειψε όμως να παρουσιάσει και λύσεις για ειδικότερα θέματα όπως τα αντιπλημμυρικά έργα, τα σχολεία το Ζηρίνειο, το δημοτικό στάδιο Νέας Ερυθραίας, την ανάπτυξη του Πανοράματος κ.ά.

Όνειρο και βασική προτεραιότητα είναι η δημιουργία πρότυπης ενεργειακά αυτόνομης πόλης που θα επιφέρει αυτονομία και τεράστια μείωση των δημοτικών τελών, γιατί όχι και μηδενικών.

«Μα θα τα κάνετε όλα αυτά μέσα σε τέσσερα χρόνια, θα πείτε», πρόλαβε την τυχόν απορία των παρευρισκόμενων ο κ. Καλός, «Θα δούμε, θα δείξει έλεγε η κόρη μου, πείσμωνε… και τα κατάφερνε» τόνισε.

Κέφι για δουλειά, γνώσεις, προγραμματισμός και συνεργασία χρειάζεται, τόνισε καλώντας τους δημότες να προσφέρουν στη Δημιουργία για την Κηφισιά όχι μόνο την ψήφο τους, αλλά και τις ιδέες του, μια που οποιαδήποτε από αυτές μπορεί να φανεί χρήσιμη.

«Εμείς πιστεύουμε στην συμμετοχική ευφυΐα. Η συμμετοχή στο think tanking φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε και έκλεισε την ομιλία του: «Με σήμα την βασίλισσα μέλισσα, είμαστε όπως και εκείνη, η παράταξη της εργατικότητας, του προγραμματισμού, της συμμετοχικής ευφυίας, της πρόνοιας και προστασίας, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Από εσάς περιμένουμε την γύρη σας για να φτιάξουμε το μέλι της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet