Κ. Ελευθεριάδης: Στο #Ενωμένο Μαρούσι οι πράξεις προηγούνται των λόγων…
Πολιτική

Κ. Ελευθεριάδης: Στο #Ενωμένο Μαρούσι οι πράξεις προηγούνται των λόγων…

Τους λόγους για τους οποίους συστρατεύθηκε με τον συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Καραμέρου, #Ενωμένο Μαρουσι, εξηγεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ελευθεριάδης.

Ο κ. Ελευθεριάδης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Δεσμεύομαι να αποτελέσω μια δυνατή φωνή για μια όμορφη, πράσινη και έξυπνη πόλη. Συμπορεύτηκα με το #Ενωμένο Μαρούσι λόγω του ότι  είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός. Αυτό, όμως,  που απολαμβάνω περισσότερο είναι ότι οι υποψήφιοι δημοτικοί μας σύμβουλοι, αν και προέρχονται από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες,  λειτουργούν ως ομάδα υποδειγματικά. Εξάλλου πιο πολλά μας ενώνουν. Μας ενώνει ο Δήμος μας. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι συμμετέχω σε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μου και όχι σε μια προεκλογική εκστρατεία. 

Ο συνδυασμός του Γιώργου Καραμέρου γνωρίζει τα προβλήματα και τις δυνατότητες του Αμαρουσίου.  Άνοιξε τον διάλογο για όλα τα προβλήματα των δημοτών μέσα από τη διαδραστική ιστοσελίδα μας. Δίνει καθημερινή μάχη σε κάθε γειτονιά. Μαρούσι είναι κάθε δρομάκι και κάθε σπίτι αυτού του Δήμου και το αποδείξαμε με την καθημερινή μας παρουσία και στις 17 γειτονιές.

Προτεραιότητά μας είναι το περιβάλλον, στόχος μας η εδραίωση της ανακύκλωσης και η  σταδιακή μετάβαση σε μια κυκλική οικονομία. Με πράσινες λύσεις και με ήπια ανάπτυξη. Την αγάπη μας για το περιβάλλον τη δείχνουμε έμπρακτα. Συμμετείχαμε, με δυναμικό “παρών”, στον ανοιξιάτικο καθαρισμό του δάσους Συγγρού, που διοργάνωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου οι Φίλοι του Δάσους.

Με πράξεις και όχι με λόγια θα ενισχύσουμε τα άτομα με αναπηρία. Με καμπάνια και συνεχή ενημέρωση θα καλλιεργήσουμε την κουλτούρα της διαφορετικότητας. Για το κίνημά μας είναι στάση ζωής. Απόδειξη γι’ αυτό το ψηφοδέλτιό μας. Το ίδιο το ψηφοδέλτιό μας μαρτυρά την πρόθεσή μας για επανεκκίνηση. Οι υποψήφιοί μας είναι νέοι: νέοι σε ηλικία, νέοι στην Αυτοδιοίκηση, νέοι στις ιδέες.

Θέμα πολιτισμού για έναν Δήμο είναι η στάση μας απέναντι στα αδέσποτα ζώα. Στις 4 Απριλίου πραγματοποιήσαμε εκδήλωση στο εκλογικό μας κέντρο με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Οι δημότες μας ενημερώθηκαν από κτηνίατρο, ήρθαν σε  επαφή με το Εθελοντικό Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (ΣωΦιΑ) και παραδώσαμε σε αυτούς φάρμακα και αξεσουάρ ειδών για ζώα από το Σωματείο. Υιοθετήθηκε μάλιστα και το πρώτο αδέσποτο σκυλάκι, ο όμορφος και υγιέστατος Κέβιν.

Γιατί οι πράξεις μας προηγούνται των λόγων μας.

Είμαι οικονομολόγος και μένω μόνιμα στο Μαρούσι με την οικογένειά μου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet