Γ. Παπαδημητρίου προς Δήμο: Να μεριμνήσετε για ακύρωση της απόφασης για το Διαδημοτικό Γυμνάσιο
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου προς Δήμο: Να μεριμνήσετε για ακύρωση της απόφασης για το Διαδημοτικό Γυμνάσιο

«Να μεριμνήσει άμεσα για την ακύρωση της απόφασης» σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης και την πιθανότητα να μην δεχθεί το σχολείο μαθητές από το Ηράκλειο καλεί τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός επισημαίνει:

Επειδή το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, δεν απαντά στην ουσία των ερωτημάτων που του υποβάλαμε, επανερχόμαστε στο ζήτημα και ζητούμε να απαντήσει συγκεκριμένα ο κ. δήμαρχος:

• Ποιες ενέργειες έκανε η δημοτική αρχή  από τον Οκτώβριο του 2017, που προέκυψε το ζήτημα της στέγασης των τάξεων Λυκείου στο διαδημοτικό Γυμνάσιο, έως σήμερα, ώστε να μην οδηγηθούμε στην απαράδεκτη αυτή απόφαση;

• Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Επιτροπών Παιδείας των Δήμων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης;

• Τι απέγιναν οι διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι δεν θα θιγεί ο χαρακτήρας του Γυμνασίου; (9-10-2017, ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ).

• Ποιες συγκεκριμένες ενέργειες, πέραν της επικοινωνιακής διαχείρισης του θέματος, προτίθεται να κάνει η δημοτική Αρχή, ώστε να μην ισχύσει η απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης;

Επειδή η αδράνεια που επιδείχθηκε από τη Δημοτική Αρχή οδήγησε στην απαράδεκτη απόφαση και το ζήτημα είναι μείζονος σημασίας για τους μαθητές μας, παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα για την ακύρωση της παραπάνω απόφασης.

Υ.Γ: Φυσικά το ζήτημα δεν προέκυψε από «πληροφορία», όπως ψευδώς και παραπλανητικά αναφέρεται στο δελτίο Τύπου. Αντίθετα, προέκυψε  από επίσημη απόφαση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, κ. Αθ. Φαλούκα.

Υ.Γ1: Με το παρών σας επισυνάπτουμε και το έγγραφο της σχετικής απόφασης της αρμόδιας διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας και αναμένουμε σχετικές ενέργειες.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet