Σάκης Ιωαννίδης: Ο Τσίπρας είναι «γκάνγκστερ» του λαϊκισμού
Περιφέρεια Αττικής

Σάκης Ιωαννίδης: Ο Τσίπρας είναι «γκάνγκστερ» του λαϊκισμού

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Σάκης Ιωαννίδης, έδωσε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή «Mea Culpa», στον [ΘΕΜΑ 104,6FM», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον κ. Τσίπρα: Είναι ο «γκάνγκστερ» του λαϊκισμού. «Χαϊδεύει» κοινά γιατί έχει μπροστά του εκλογές και προσπαθεί να δώσει πράγματα σε ομάδες ανθρώπων, χωρίς να ενδιαφέρεται για το συμφέρον της χώρας, μόνο και μόνο για να αποσπάσει την ψήφο τους.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σε κάθε έκφανση της πολιτικής του, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ψηφοθηρικό χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα όμως η λογική του είναι να ισοπεδώνει τους πάντες και να τους εξισώνει προς τα κάτω. Το έκανε με την μεσαία τάξη, το κάνει με την κοινωνική πολιτική, με το στράτευμα, με κάθε εθνική προσπάθεια που γίνεται.

Για την κατάσταση στα Εξάρχεια: Χρειάζεται και καταστολή και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε κοινωνικά και πολιτικά για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας. Δεν μπορεί να ξέρουμε ότι στο Πολυτεχνείο και την ΑΣΟΕΕ παρασκευάζονται μολότοφ και υπάρχουν όπλα και να μην επεμβαίνουν οι αρχές. Όταν βγάλουν σε αυτούς τις κουκούλες, θα δούμε πράγματα που τα ψελλίζουμε, αλλά δεν θα τα πιστεύουμε.

Για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα: Η χώρα μας πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα, να ευημερήσουν οι πολίτες, να κρατήσουμε τους νέους μας εδώ και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες ώστε όσοι έφυγαν στο εξωτερικό να επιστρέψουν. Οι πολιτικοί πρέπει να μιλάμε κανονικά, να μην λέμε ψέματα, να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet