Ν. Χιωτάκης: Μαζί +διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: Μαζί +διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας

«Μαζί +διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος συνομιλεί με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς για τα προβλήματα του Δήμου.

Μετά από εκδηλώσεις που πραγματοποίησε στην περιοχή των Αδάμων και των Αλωνίων ο συνδυασμός +εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκατοντάδες πολίτες προτείνουν, διαμορφώνουν το πρόγραμμα του Νίκου Χιωτάκη και τον εμπιστεύονται για ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα. Πλήθος κόσμου συρρέει στις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας προκειμένου να ακούσει από κοντά τις προτάσεις του Νίκου Χιωτάκη για το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον Δήμο Κηφισιάς.

Τόσο στην εκδήλωση της Κυριακής στην περιοχή των Αδαμών όσο και τη Δευτέρα στην περιοχή των Αλωνίων ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες των δυο αυτών περιοχών, αντάλλαξε απόψεις συνδιαμορφώνοντας μαζί τους τις θέσεις του προγράμματος του συνδυασμού.

Ο κ. Χιωτάκης απάντησε και στα πολλά ερωτήματα των πολιτών, στους προβληματισμούς τους, αλλά και στις εξαιρετικά δημιουργικές τους προτάσεις.

Στις ομιλίες του ο υπ. δήμαρχος Κηφισιάς έθεσε τους στόχους και τις προτεραιότητές του για την επόμενη μέρα των εκλογών προτάσσοντας πάντα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της και ανέλυσε τις θέσεις του σχετικά με τον νόμο «Κλεισθένη» και το πώς εκείνος προτίθεται να διοικήσει τον Δήμο Κηφισιάς.

Ο κ. Χιωτάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η συνεννόηση, η σύνθεση, η συναντίληψη και η συνεργασία είναι οι βασικές μου αρχές, τις οποίες είχα κάνει πράξη όταν βρισκόμουν στη διοίκηση του Δήμου. Δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι και ανάγκες. Υπάρχει καθημερινότητα για όλους και εμείς πρέπει να είμαστε χρήσιμοι για την επίλυση των προβλημάτων.

»Το πλαίσιο του δικού μας συνδυασμού είναι ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων που δεν διχάζει αλλά ενώνει την πόλη, που δεν αποκλείει αλλά εντάσσει, συνυπάρχει και συνεργάζεται με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, που συναποφασίζει και συνυπολογίζει κάθε θετική πρόταση που προτάσσει το συμφέρον των δημοτών».

Ο κ. Χιωτάκης δεσμεύτηκε στους πολίτες για μια νέα διοίκηση, αποτελεσματική, διάφανη, κοντά στον δημότη λέγοντας χαρακτηριστικά. Σε όλη τη διαδρομή μου στα κοινά πορεύομαι με ειλικρίνεια, εντιμότητα και ήθος. Δούλεψα και θα συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω για την πόλη της καρδιάς μας προκειμένου να την ξανακάνουμε σύγχρονη, ασφαλή και ευρωπαϊκή. Η εμπειρία μου και οι γνώσεις, τόσο τα χρόνια που άσκησα τη διοίκηση του Δήμου, όσο και μέσα από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, αλλά και από την Επιτροπή Περιφερειών της Ευρώπης, εκεί δηλαδή «που χτυπάει η καρδιά» της Αυτοδιοίκησης,  πιστεύω ότι είναι το «διαβατήριο» για το πώς μπορούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στον Δήμο μας και να τον καταστήσουμε αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών μας.

Μπορούμε την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη με σχέδιο, όραμα και σκληρή δουλειά, να τις επαναφέρουμε στο προσκήνιο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Γι’ αυτό θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε για να ξαναδώσουμε στην πόλη μας την αίγλη που της αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet