Ο συνδυασμός Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη προσχώρησε στη Νέα Αρχή
Πολιτική

Ο συνδυασμός Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη προσχώρησε στη Νέα Αρχή

Στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή προσχώρησε ο συνδυασμός Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος και τα στελέχη του συνδυασμού θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Οικονόμου.

Ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι δυνάμεις της Αγίας Παρασκευής, που είναι στραμμένες προς το Αύριο της πόλης, με νέα νοοτροπία, νέες αντιλήψεις και νέες πρακτικές, χωρίς τα λάθη και τις παθογένειες του χθες, έρχονται όλο και πιο κοντά. Μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η απόφαση που έλαβε η παράταξη Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή με σκοπό να κερδίσουν την προτίμηση των συμπολιτών μας και, ως αυριανή δημοτική Αρχή, να κάνουν την Αγία Παρασκευή μια πόλη που να μας αξίζει.

Η πρώτη φάση αυτής της συμπόρευσης γίνεται σήμερα, με την προσχώρηση του επικεφαλής της Σύγχρονης Πόλης, Φώτη Αλεξόπουλου και δέκα βασικών συνεργατών του, στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες φάσεις αυτής της συμπαράταξης, που αλλάζει τα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα της πόλης και σηματοδοτεί την ενοποίηση των δυνάμεων που βλέπουν προς το Αύριο, αφήνοντας πίσω τους πρακτικές, νοοτροπίες και πρόσωπα του παρελθόντος.

Για την εξέλιξη αυτή, ο υποψήφιος δήμαρχος κι επικεφαλής της
Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη τον αγαπητό φίλο κι εκλεκτό συμπολίτη Φώτη Αλεξόπουλο και τους βασικούς του συνεργάτες. Στη δυναμική του συνδυασμού μας προστίθεται η πολύτιμη συμμετοχή της Σύγχρονης Πόλης και δίνει νέα ορμή στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μας. Η απάντηση στην απλή αναλογική δεν είναι ο κατακερματισμός των τοπικών δυνάμεων, όπως κάνουν οι παράγοντες του χθες. Η απάντηση είναι η οικοδόμηση μεγάλων, πολυσυλλεκτικών συνδυασμών με ευρεία κοινωνική αποδοχή και κοινούς στόχους για την πόλη μας. Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή συνεχίζει με ολοένα και πιο έντονο ρυθμό την προσπάθεια να βγει νικήτρια από τις κάλπες, κι η συνδρομή της Σύγχρονης Πόλης είναι πολύτιμη. Καλωσορίζω και πάλι τους νέους μας συνεργάτες κι εύχομαι καλό κοινό αγώνα και με τη νίκη».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών, δήλωσε:

«Οι ανάγκες της Αγίας Παρασκευής χρειάζονται ισχυρούς συνδυασμούς, που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών με όρους πολιτικής επικράτησης και αποφασισμένους να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους. Με βάση αυτές τις Αρχές αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τη Νέα Αρχή για την Παρασκευή και τον Γιώργο Οικονόμου, που είναι ο καταλληλότερος να εκφράσει στην Αγία Παρασκευή την αλλαγή σελίδας για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet