Κατατέθηκε στο «ΦιλόΔημος» η πρόταση για χρηματοδότηση ανάπλασης του «Στ. Κώτσης»
Αθλητισμός

Κατατέθηκε στο «ΦιλόΔημος» η πρόταση για χρηματοδότηση ανάπλασης του «Στ. Κώτσης»

Με αριθμό πρωτοκόλλου 28557 κατατέθηκε σήμερα 16 Απριλίου 2019, μετά την έγκριση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στις 10 Απριλίου 2019, που αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση, η πρόταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (του υπουργείου Εσωτερικών) για χρηματοδότηση με 600.000 ευρώ της ανακατασκευής των αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη).    

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανάπλασης είναι 1.125.000 ευρώ, με τη διαφορά των 525.000 ευρώ να χρηματοδοτείται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Στις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν, σύμφωνα με τον Δήμο, περιλαμβάνονται:

  1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο.
  2. Η κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος, καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
  3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
  4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού  γηπέδου μπάσκετ.
  5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet