Δείπνο στο Σκοτάδι: Μια μοναδική εμπειρία για πρώτη φορά στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δείπνο στο Σκοτάδι: Μια μοναδική εμπειρία για πρώτη φορά στα Βριλήσσια

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, ο Δημος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε τη βιωματική και πρωτότυπη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης «Δείπνο στο Σκοτάδι» σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα του meallamatia.gr υπό τον συντονισμό του επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Βαγγέλη Αυγουλά.

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που καθοδήγησαν και σερβίρισαν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark», είναι τυφλοί.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, Β. Αρσένη, η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΚΡΙΚΟΣ», Ε. Φιλίππου, ο προϊστάμενος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Η. Μποζάς, η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου, ο μαέστρος του ΚΑΠΗ, Γ. Σιτώτης, οι εθελοντές σερβιτόροι και οι υπέροχοι VEGAS.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βριλησσίων ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Αυγουλά για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελεί και την έμπνευση που δίνει σε όλους τόσο απλόχερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet