Γ. Σγουρός: Άδειασμα Μητσοτάκη σε Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Άδειασμα Μητσοτάκη σε Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Για «άδειασμα» του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη από τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την κοινή επίσκεψή τους στον ΧΥΤΑ Φυλής, κάνει λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Άδειασμα Μητσοτάκη σε Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Έκθετο άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη κατά την επίσκεψη του στον ΧΥΤΑ Φυλής στα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στις επίσημες δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στον ΧΥΤΑ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αδιέξοδο που διαμορφώνεται στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής «ύστερα από πέντε χρόνια προκλητικής απραξίας», δείχνοντας τη θητεία της Ρένας Δούρου όπου κατά κοινή ομολογία δεν σημειώθηκε καμία πρόοδος, με αποτέλεσμα η Αττική να κινδυνεύει εξαιτίας της εξάντλησης του χώρου ταφής.

Ο κ. Μητσοτάκης ωστόσο δεν στάθηκε μόνον εκεί αλλά προχώρησε ακόμη παραπέρα εγκαλώντας την κα Δούρου και την κυβέρνηση «για το ότι δεν προχώρησαν σημαντικά έργα τα οποία είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση σχετικά με τη σωστή επεξεργασία των απορριμμάτων, αλλά και για το ότι δυστυχώς η ανακύκλωση βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά».

Με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Μητσοτάκης άδειασε πλήρως τον κ. Πατούλη που επιμένει να ασκεί κριτική στο μοντέλο των διαγωνισμών που προχωρούσε από τον Γιάννη Σγουρό την περίοδο 2012-2014 σε συνεργασία με την τότε ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης (Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης), με το οποίο ένα φλέγον διαχρονικό πρόβλημα έφτανε κοντά στη λύση.

Ο κ. Πατούλης πιάστηκε για πολλοστή φορά αδιάβαστος στα θέματα της Περιφέρειας Αττικής. Εάν δεν ήξερε, ας ρώταγε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet