Γ. Θεοδωρακόπουλος: Θα ξαναδώσουμε στα ΚΑΠΗ τη χαμένη αίγλη τους
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Θα ξαναδώσουμε στα ΚΑΠΗ τη χαμένη αίγλη τους

Το κεντρικό ΚΑΠΗ της Πεύκης επισκέφτηκαν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας Πολιτών Σωτήρης Γκίκας, Λέλα Κανέλλου, Μαρήλια Νικολαΐδου και Τάσος Οικονομίδης, που συνομίλησαν με μέλη του ΚΑΠΗ. Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τόνισε ότι μετά τις εκλογές θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον χώρο.

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι το κεντρικό ΚΑΠΗ της Πεύκης, που παλαιότερα ήταν γεμάτο ζωή και δραστηριότητες, θα αποκτήσει ξανά τη χαμένη του αίγλη, όπως σας έχω αναφέρει και στις προηγούμενες επισκέψεις μας. Θα πάρει τέλος η υποβάθμιση που ζείτε αυτά τα χρόνια».

Ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε, επίσης, «στις μεγάλες τομές που έγιναν την περίοδο εκείνη και ιδιαιτέρως στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, όταν ο Δήμος Πεύκης ήταν τότε μεταξύ των μόλις 18 δήμων της χώρας που ενέταξε το πρόγραμμα στα ΚΑΠΗ και μονιμοποίησε τις τρεις υπαλλήλους (κοινωνική λειτουργό, νοσηλεύτρια, μαγείρισσα), κάτι που οι υπόλοιποι δήμοι κάνουν τώρα, 11 χρόνια μετά», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Με λύπη όμως διαπιστώνουμε ότι η δημοτική αρχή Μαυρίδη και οι υπεύθυνοι του ΚΟΙΠΑΠ έχουν απαξιώσει το τόσο σημαντικό πρόγραμμα. Σας γνωρίζουμε ότι η επαναλειτουργία του θα είναι μια από τις πρώτες προτεραιότητες»  τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος, μαζί με τους συναδέλφους του, «δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια πολλών μελών για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναβάθμιση του ΚΑΠΗ. Κάποια μέλη τον ευχαρίστησαν και για το γεγονός ότι επί θητείας του σχεδιάστηκε και δημοπρατήθηκε το έργο ανάπλασης της οδού Γρηγορίου Ε, όπου βρίσκεται και ο ναός των Αγίων Αποστόλων και η διαμόρφωσή της σε ήπιας κυκλοφορίας, όπως επίσης και για το γεγονός ότι επί της δικής θητείας εντάχτηκε το κτίριο του ΚΑΠΗ στο πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ”, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet