Εκδήλωση τιμής για το Μαρουσιώτικο μπάσκετ από το #Ενωμένο Μαρούσι
Αθλητισμός

Εκδήλωση τιμής για το Μαρουσιώτικο μπάσκετ από το #Ενωμένο Μαρούσι

Για τη μετονομασία ενός δρόμου γύρω από το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά σε «Κυπελλούχων Ευρώπης 2001» προς τιμήν των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του κυπέλλου Σαπόρτα από τον Γ.Σ. Αμαρουσίου στη Βαρσοβία δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, κατά τη συζήτηση για το Μαρουσιώτικο μπάσκετ με αφορμή την επέτειο των 18 χρόνων από τη μεγάλη επιτυχία.

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στον σταθμό του ΗΣΑΠ, την εκδήλωση προλόγισε ο γνωστός Μαρουσιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Καρύδας που είχε περιγράψει ζωντανά τον μεγάλο τελικό με τη γαλλική Σαλόν, ενώ το «παρών» έδωσαν, φίλαθλοι, μέλη της διοίκησης και αθλητές του συλλόγου τότε και σήμερα.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν αφηγήσεις από όσους είχαν ταξιδέψει στην Βαρσοβία, έγιναν αναφορές στην ιστορία του Μαρουσιώτικου μπάσκετ, αλλά και προτάσεις για την προοπτική του αθλήματος που επικεντρώθηκαν σε δύο τομείς. Την ανάγκη αναβάθμισης των υπαρχόντων και δημιουργία νέων κλειστών γυμναστηρίων με σύγχρονες μεθόδους, αλλά και την προσέλκυση επενδυτών από τις μεγάλες εταιρείες που έχουν την έδρα τους στην πόλη.

Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο για τη στήριξη της ομάδας του ΓΣΑ που παλεύει για την παραμονή της στην Α2 κατηγορία, ενώ αξιολόγησαν ως εξαιρετικά θετική και γόνιμη για τον αθλητισμό την πρωτοβουλία του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι.

Εκδήλωση τιμής για το Μαρουσιώτικο μπάσκετ από το #Ενωμένο Μαρούσι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet