Στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και στη Λέσχη Φιλίας στον Βοτανικό ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Στο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και στη Λέσχη Φιλίας στον Βοτανικό ο Γ. Σγουρός

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες και φορείς της Αττικής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στο πλαίσιο της καθημερινής επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης για να γίνει μια νέα αρχή για τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά Περιφέρεια της χώρας, με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών από όλη την Ελλάδα, όπου είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Ιδρύματος, Ηρώ Ζερβάκη. Ο Γιάννης Σγουρός εξήρε το τεράστιο έργο που γίνεται στο ΠΕΝ που εδώ και χρόνια αγκαλιάζει τα, όπως είπε, «μικρά αγγελούδια» προσφέροντας ζεστασιά, εξατομικευμένη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση. Σημείωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής όπως και παλαιότερα έτσι και τώρα θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο.

Ακολούθως ο Γιάννης Σγουρός επισκέφθηκε τη Λέσχη Φιλίας του Δήμου Αθηναίων στον Βοτανικό όπου είχε την ευκαιρία σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα να συζητήσει με πολίτες για τα προβλήματα της Αττικής και να ακούσει τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για το αύριο της Περιφέρειας. Τέλος επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά της περιοχής του Βοτανικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet