Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική: Σοβαρές ελλείψεις στο «Ασκληπιείο»
Περιφέρεια Αττικής

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική: Σοβαρές ελλείψεις στο «Ασκληπιείο»

Κλιμάκιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα Τραντάφυλλος Τζελέπης, Δημήτρης Γαρδικλής, Θεόφιλος Ζύγας και Νίκος Καπράλος, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη τις διοικητικές υπηρεσίες, αλλά και τους χώρους του Νοσοκομείου Βούλας «Ασκληπιείο». Οι εκπρόσωποι της περιφερειακής παράταξης συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και με επισκέπτες και ενημερώθηκαν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, την πανσπερμία ελαστικών σχέσεων εργασίας και την υπερεργασία των εργαζομένων (έχουν συγκεντρωθεί οφειλές 6.000 ρεπό!)».

Ακόμα, υπήρξε ενημέρωση για την έλλειψη κτηριακών υποδομών και
τις διεκδικήσεις του Δήμου για 5 στρέμματα από τα 105 του νοσοκομείου, αλλά και για την είσοδο στο νοσοκομείο διάφορων «ευεργετών» – επενδυτών, με πρόσχημα την ανακαίνιση χώρων και κλινικών.

Όπως τονίζει η παράταξη, «το Νοσοκομείο εξυπηρετεί στην Νότια Αττική 1.200.000 κατοίκους. Οι ελλείψεις διαμορφώνουν μια σοβαρή δυσλειτουργία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, παρά της φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού».

«Είναι προφανές ότι τα δημοσιονομικά πλεονάσματα παράγουν φτώχεια και εξαθλίωση. Γίνεται ξεκάθαρο για ακόμη μία φορά ότι ο μόνος δρόμος για να ικανοποιηθεί το αίτημα για Δημόσια Καθολική Δωρεάν Υγεία για όλους, ντόπιους και ξένους, είναι ο δρόμος του αγώνα για όσα μας ανήκουν, ο δρόμος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet