Ο Γ. Πατούλης στην παρουσίαση του προγράμματος των συνδυασμών Κ. Μπακογιάννη και Γ. Μώραλη
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στην παρουσίαση του προγράμματος των συνδυασμών Κ. Μπακογιάννη και Γ. Μώραλη

Στην Αθήνα και τον Πειραιά βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις  των υποψηφίων δημάρχων Κώστα Μπακογιάννη και Γιάννη Μώραλη αντίστοιχα. 

Παρουσία πλήθους πολιτών, εκπροσώπων φορέων και υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ο Κ. Μπακογιάννης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, Αθήνα Ψηλά, για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ ο Γ. Μώραλης παρουσίασε του υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, Πειραιάς Νικητής.

Ο Γ. Πατούλης επισήμανε ότι και οι δύο αποτελούν καλούς γνώστες των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα τόνισε:

«Η γνώση των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης και η γόνιμη συνεργασία Δήμων και Περιφέρειας μπορούν να οδηγήσουν την Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

»Τόσο ο Κ. Μπακογιάννης ως περιφερειάρχης, όσο και ο Γ. Μώραλης ως δήμαρχος είναι γνώστες των θεμάτων της αυτοδιοίκησης και έχουν σημαντική προσφορά στις τοπικές κοινωνίες.

»Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής. Ως περιφερειάρχης της Αττικής θα εργαστώ με όλους τους δημάρχους προκειμένου η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet