Κολοκοτρώνη & Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι: Διαβάσεις για… οχήματα
Κοινωνία

Κολοκοτρώνη & Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι: Διαβάσεις για… οχήματα

Κάτι δεν πάει καλά με τη διάβαση πεζών στην Κολοκοτρώνη και Γρ. Γυφτοπούλου. Η απίστευτη οδηγική παιδεία μας, από τη μία και η μισο-σβησμένη διαγράμμιση από την άλλη, έχει καταστήσει «αόρατη» τη διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα καθημερινά να κινδυνεύουν συνάνθρωποί μας, ενώ δεν λείπουν και τα τροχαία. Κι όλα αυτά, παρ’ όλο που και οι δύο διαβάσεις που υπάρχουν στο σημείο αυτό της Κολοκοτρώνη σημαίνονται και με πινακίδες (μάλιστα η μία φωτιζόμενη, αν και η εν λόγω πινακίδα είναι… κρυμμένη πίσω από τη φυλλωσιά του παρακείμενου δένδρου!).

Όπως μας καταγγέλλουν καταστηματάρχες της περιοχής, πριν λίγες μέρες μια γιαγιά τραυματίστηκε πάνω στη διάβαση από αυτοκίνητο που έστριβε στη Ζαλοκώστα, ενώ ένας ηλικιωμένος σήκωσε εκνευρισμένος τη μαγκούρα του, καθώς για ώρα κανένα από τα διερχόμενα οχήματα δεν τον άφηναν να περάσει! Για να μην αναφέρουμε τι γίνεται με της μητέρες, που αναγκάζονται να γίνονται «τροχονόμοι» για να περάσουν με τα παιδιά τους από τις διαβάσεις.

Και χθες, νεαρός με μηχανή που έβγαινε με μεγάλη ταχύτητα από τη Γρ. Γυφτοπούλου δεν κατάφερε να σταματήσει στην έξοδό του στην Κολοκοτρώνη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τρόλεϊ που βρισκόταν πάνω στη διάβαση και να τραυματιστεί.

Μήπως ο Δήμος Χαλανδρίου πρέπει να πιέσει λίγο προς πλευρά Τροχαίας να λάβει κάποια μέτρα ή στην ανάγκη να βάλει ένα φανάρι πεζών στο συγκεκριμένο σημείο, πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet