Αποχωρεί από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο Λ. Κωνσταντινίδης
Πολιτική

Αποχωρεί από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο Λ. Κωνσταντινίδης

Την αποχώρηση του Λευτέρη Κωνσταντινίδη, εκλεγμένου, στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανακοινώνει ο δημοτικός συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με τον οποίο εξελέγη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Λ. Κωνσταντινίδης αποχωρεί από την ενεργό πολιτική δράση για προσωπικούς λόγους και τη θέση του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει η κ. Νότα Σοκορέλη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο κ. Λ. Κωνσταντινίδης ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και εντιμότητα τον τόπο μας επί 36 συναπτά έτη εκλεγμένος σε διάφορες θέσεις, με επιστολή του προς τον δήμαρχο δηλώνει ότι αποχωρεί και δεν πρόκειται να είναι παρόν στην ορκωμοσία των νέων αιρετών.

Ο κ. Λ. Κωνσταντινίδης είχε εκλεγεί και για τη νέα πενταετία με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων της Λυκόβρυσης. Όπως ανέφερε και στον επικεφαλής της παράταξης προσωπικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να αποχωρήσει και τη θέση του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αναλαμβάνει η Νότα Σοκορέλη, ιδιοκτήτρια κέντρων ομορφιάς. Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην πόλη και βεβαίως και στον συνδυασμό. «Η Λυκόβρυση σου χρωστά πολλά Λευτέρη» είπε.

Ο κ. Λ. Κωνσταντινίδης αποχωρεί μετά από 36 έτη συνεχούς παρουσίας στα κοινά της περιοχής μας είτε ως πρόεδρος της Κοινότητας Λυκόβρυσης (επί 16 έτη), είτε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λυκόβρυσης (επίσης 16 έτη), είτε ως μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης στον καλλικρατικό Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης (επί 4 έτη), έχοντας κάνει το χρέος του προς την πόλη (Λυκόβρυση) που αγάπησε και υπηρέτησε με συνέπεια. Προς την πόλη στην οποία έθεσε τα θεμέλια για το μέλλον και διαφύλαξε από την τσιμεντοποίηση εξασφαλίζοντας ποιότητα στη ζωή των κατοίκων επί δεκαετίες.

Από το γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet