Συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου
Πολιτική

Συνάντηση ενημέρωσης μεταξύ Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου

Θεσμική επίσκεψη ενημέρωσης με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου 2019, όπου ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε αναλυτικά τόσο από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, όσο και από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για την πορεία εκτέλεσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τον οικονομικό εξορθολογισμό, την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Αμαρουσίου και για άλλα υπηρεσιακά ζητήματα.

Η συζήτηση διεξήχθη, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, σε φιλικό κλίμα και με διάθεση ανταλλαγής ουσιαστικών απόψεων που προκύπτουν από ένα ώριμο και γόνιμο διάλογο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε σχετικά: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού Μαρούσι Νέα Εποχή, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, για το έργο που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία 12 χρόνια. Παραλάβαμε έναν Δήμο ελλειμματικό και παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο με αποθεματικό 30 εκατομμυρίων, με σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί και έχουν ώριμες μελέτες, με ουσιαστική ενίσχυση του στελεχιακού προσωπικού. Αφήνουμε παρακαταθήκη στον επόμενο δήμαρχο, αλλά και στους Μαρουσιώτες έναν Δήμο θωρακισμένο που πατά σε γερά οικονομικά θεμέλια και θέτει τις βάσεις για ένα μέλλον ακόμη καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet