Στον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί εντάσσεται η Ναυσικά Κούτη
Πολιτική

Στον συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί εντάσσεται η Ναυσικά Κούτη

Με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί, του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Παπαδημητρίου, συμπορεύεται ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών η Ναυσικά Κούτη.

Η ίδια σημειώνει για την επιλογή της:

Πιστεύω και στηρίζω τον  Γιώργο Παπαδημητρίου για δήμαρχο όχι μόνο γιατί είναι νέος και άφθαρτος, αλλά γιατί νοιάζεται πραγματικά για τα προβλήματα του Δήμου, έχει εμπειρία από θέσεις ευθύνης και φέρει ένα μεγάλο όραμα για την κάθε γειτονιά του Ηρακλείου Αττικής.

Έχοντας στην κατοχή μου δύο μεταπτυχιακά διπλώματα, ένα στα Χρηματοικονομικά και ένα στη Διοίκηση  Επιχειρήσεων, πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να συνεισφέρω ενεργά στην οργάνωση και στη βέλτιστη διαχείριση των θεμάτων που συνδέονται με την επόμενη ημέρα του Δήμου μας.

Παράλληλα, η 25ετής σταδιοδρομία μου στον τραπεζικό τομέα και σε θέσεις Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, μου δίνει την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στην υλοποίηση και εφαρμογή του προγράμματός μας.

Το γεγονός δε ότι έχω μεγαλώσει στο Ηράκλειο, αλλά έχω σπουδάσει και εργαστεί αρκετά χρόνια σε Βρετανία και Γερμανία, με έχει φέρει σε επαφή με καινοτόμες πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας.

Περπατάω και καθημερινά βλέπω πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα και ομορφότερα, χωρίς να είναι όλα θέμα κόστους. Είναι κυρίως θέμα δέσμευσης και αφοσίωσης για έναν καλύτερο Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet