Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον δασάρχη Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον δασάρχη Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παπάγου – Χολαργού και επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστα Τίγκα, με τον δασάρχη Πεντέλης, Αθανάσιο Ρέππα, στο γραφείο του στο Δασαρχείο.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να γνωριστεί η παράταξη με τον εκπρόσωπο της Δασικής Υπηρεσίας, τον δασάρχη Πεντέλης, ενός φορέα στον οποίο χωροταξικά ανήκει η προστασία του Υμηττού και αφετέρου να συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα στελέχη της παράταξης, Λουκάς Ρίζος, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Σαράντος Χαλούλος.

Στη συνέχεια η παράταξη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων Ελλάδος, Γεώργιο Παπαδιά, με τον οποίο είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα ασφάλειας του Υμηττού.

Θέματα που, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ήταν, όπως σημειώνονται σε ανακοίνωση της παράταξης τα εξής:

  • Ο χώρος δημιουργίας της τεράστιας χωματερής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που είναι ακριβώς ανεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Παπάγου σε απόσταση περίπου 400 μ. από τα σπίτια, όπου ο δήμαρχος προτίθεται να δημιουργήσει Σταθμό Μεταμόρφωσης και Προσωρινής Αποθήκευσης Αποβλήτων (ΣΜΑ), Σταθμό Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΣΑΥ) και Μονάδα Κομποστοποίησης των τριών Δήμων (Αγίας Παρασκευής – Ζωγράφου και Παπάγου – Χολαργού).
  • Το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου στου Παπάγου και για τους λόγους της επί τρία και πλέον χρόνια καθυστέρησης στην έγκριση έναρξης των εργασιών.
  • Την επέκταση του Κοιμητηρίου Χολαργού και τον τρόπο έγκρισης. 

Ευχαριστώντας τον δασάρχη Πεντέλης η παράταξη επισημαίνει:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δασάρχη Πεντέλης, κ. Ρέππα Αθανάσιο, για τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε και να τον συγχαρούμε για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet