Σε αποχή από την αξιολόγηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Γιώργος Δασκαλάκης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.
Κοινωνία

Σε αποχή από την αξιολόγηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Να συμμετάσχουν στην αποχή «από τον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, τη λεγόμενη αξιολόγηση εργαζομένων και υπηρεσιών» καλεί τους εργαζόμενους το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Όπως υποστηρίζει στη σχετική ανακοίνωσή του, «έχουμε την πείρα πώς χρησιμοποιήθηκε η “αξιολόγηση” του 2017», προσθέτοντας ότι «τα όποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν με την απόδοση κάποιων εργαζομένων μπορούν να αντιμετωπιστούν με την αντίστοιχη προϋπάρχουσα νομοθεσία. Άλλωστε τη λούφα, την αναξιοκρατία, τη συναλλαγή κ.ά., κυβερνήσεις και δήμαρχοι τις προωθούν. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς σε όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας…».

Και η ανακοίνωση του Σωματείου συνεχίζει: «Η αντιδραστική “αξιολόγηση”, με βάση τη “στοχοθεσία” είναι μια κατάπτυστη πρόταση της πλειοψηφίας σε ΠΟΕ-ΟΤΑ προς την προηγούμενη κυβέρνηση, το Μάη του 2014. Οι ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ αναγκάστηκαν να κηρύξουν αποχή κάτω από την αντίδραση σωματείων και εργαζομένων».

Το Σωματείο ζητά από τους εργαζόμενους «να μην γίνουμε συνένοχοι στα σχέδια και τους σκοπούς κυβερνήσεων και πλειοψηφίας δημάρχων, βάζοντας την υπογραφή μας» και τους καλεί σε αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, καταθέτοντας σχετική δήλωση συμμετοχής στην αποχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet