Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Με τη συμμετοχή 80 σπουδαστών πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Η Μικτή χορωδία του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, η Ορχήστρα Εγχόρδων, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Γυφτονικολού, και η Κλασική Ορχήστρα παρουσίασαν ερμηνείες μεγάλων συνθετών και πασχαλινούς ύμνους και ψαλμωδίες.

Σπουδαστές παρουσίασαν, επίσης, αποσπάσματα του έργου «Stabat Mater» του Pergolesi, ενώ η 40μελής ορχήστρα των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Μπουντούνη, παρουσίασε γνωστά μουσικά έργα.

Ξεχωριστή παρουσία ο τενόρος της Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Γιαννούλης, που συγκίνησε με την ερμηνεία του, όπως και ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης. Στο πιάνο συνόδευσαν οι καθηγήτριες του Ωδείου, Αμαλία Ραυτοπούλου και Καλλιόπη Φώτου.

Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές και καθηγητές της συναυλίας και εκ μέρους του δημάρχου, όπως, επίσης, τη διευθύντρια του Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου και τη μουσική σύμβουλο Ελένη Χοζού, που επιμελήθηκε την οργάνωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πέππας, επίσης, βράβευσε τους μαθητές:

  • Γιώργο Σγούρδα, για την εξαιρετική του επίδοση στο δίπλωμα πιάνου φοιτώντας στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας του Ωδείου Χριστίνας Παντελή.
  • Νίκο Βασιούλα, για την εξαιρετική του επίδοση στο πτυχίο πιάνου φοιτώντας στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας του Ωδείου Έλενας Χριστοδούλου.
  • Στέργιο Θεοδώρου και Άρη Μηλιδάκη, από την τάξη πιάνου της Χριστίνας Παντελή για το  1ο βραβείο που κατέκτησαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της ΧΟΝ.

Τη συναυλία παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Πάνος Βραχνός, Ρένα Χαλιώτη, Κώστας Ρώτας, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet