«Ο δήμαρχος Χαλανδρίου έχει ξεκινήσει δριμύ πόλεμο με τους κατοίκους του Πατήματος για τον ΧΕΥ9»
Κοινωνία

«Ο δήμαρχος Χαλανδρίου έχει ξεκινήσει δριμύ πόλεμο με τους κατοίκους του Πατήματος για τον ΧΕΥ9»

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση σχετικά με την τελευταία επεισοδιακή συνάντηση των κατοίκων της περιοχής με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσου, έξω από το παλαιό δημαρχείο της πόλης, όπου διαμαρτύρονταν για τους σχεδιασμούς της διοίκησης στον ΧΕΥ9.

Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει:

«Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!», απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου στους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου, που ζήτησαν την ανάκληση των μελετών για τον ΧΕΥ9, όταν για μία ακόμα φορά συγκεντρώθηκαν, την Παρασκευή 19 Απρίλη, έξω από το παλιό δημαρχείο.

Οι κάτοικοι, έχοντας στο πλευρό τους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην της παράταξης Λαδόπουλου), διαμαρτυρήθηκαν ξανά για την εξαγγελία Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ και αμαξοστασίου εντός του ΧΕΥ9, επί της Λ. Ηρακλείτου, καταγγέλοντας τη δημοτική αρχή για αλαζονεία, τυχοδιωκτισμό και έλλειψη δημοκρατικότητας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης κοίταζαν προκλητικά τους διαμαρτυρόμενους από τον α’ όροφο και οι κάτοικοι, αγωνιώντας, φώναζαν «ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΥ9» και «ΑΝΑΚΛΗΣΗ».

Λίγο μετά από την αποχώρηση του δημάρχου και των συμβούλων του από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν συνεδρίασε λόγω μη απαρτίας, οι κάτοικοι, με έκπληξη, διαπίστωσαν ότι ήδη στις 12.04.2019 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου ενέκρινε τους όρους Δημοπρασίας των μελετών, αξίας 650.000,00€.

Η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει δριμύ πόλεμο με τους κατοίκους, προσβάλλοντας δικαιώματα και έννομα συμφέροντα τους. Η εξουσία όμως πηγάζει από τον λαό, τον οποίο οι αιρετοί πρέπει να σέβονται και να αφουγκράζονται. Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

Εκ της επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet