Ο Π. Βραχνός στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ο Π. Βραχνός στην πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, με πρωταγωνιστές 80 μαθητές, που κυριολεκτικά «έκλεψαν» την παράσταση, αποσπώντας το παρατεταμένο και ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, η Ορχήστρα Εγχόρδων, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Γυφτονικολού και η Κλασική Ορχήστρα παρουσίασαν ερμηνείες μεγάλων συνθετών και πασχαλινούς ύμνους και ψαλμωδίες. Οι σπουδαστές, επιπλέον, παρουσίασαν αποσπάσματα του έργου Stabat Mater, του Pergolesi, ενώ η 40μελής ορχήστρα των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Μπουντούνη, παρουσίασε γνωστά μουσικά έργα. Ξεχωριστή η παρουσία του τενόρου της Λυρικής Σκηνής Χρήστου Γιαννούλη και του σολίστ Βασίλη Μαστοράκη. Στο πιάνο συνόδευσαν οι καθηγήτριες του Ωδείου Αμαλία Ραυτοπούλου και Καλλιόπη Φώτου.

Στη συναυλία παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, καθώς και πλήθος ακόμη εκπροσώπων από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Βραχνός, μετά το πέρας της συναυλίας, συνεχάρη τα παιδιά και τους καλλιτέχνες για την ιδιαίτερα πετυχημένη συναυλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet