Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην τηλεόραση του OPEN
Πολιτική

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην τηλεόραση του OPEN

Στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «OPEN» και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και του Γιάννη Σαραντάκου, ήταν προσκαλεσμένος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Μαζί στο πάνελ ήταν και οι δημοσιογράφοι Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Δημήτρης Στάμου.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πέρα από τη συμμετοχή στη συνέντευξη από τη Θεσσαλονίκη του βετεράνου άσσου του ποδοσφαίρου Γιώργου Κούδα,  αναφέρθηκε στα θέματα της ανθρώπινης πόλης που θέλουμε να ζήσουμε και ιδιαιτέρως στην υπόθεση των πεζοδρομίων.

«Είναι μεγάλο ζήτημα αυτό της προσβασιμότητας και των ΑμεΑ, που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα. Αλλά υπάρχουν και τα θέματα με τις μαμάδες που δεν μπορούν να κινηθούν με τα καροτσάκια, όπως και περισσοτέρων πεζών. Αυτά τα προβλήματα πρέπει όχι απλώς να τα δούμε αλλά να τα λύσουμε άμεσα» τόνισε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση όταν διαπίστωσε,  ως πατέρας, ότι δεν μπορούσε στην Πεύκη να κυκλοφορήσει με το καροτσάκι του παιδιού γιατί τα πεζοδρόμια ήταν ακατάλληλα.

«Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που με παρακίνησε ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε εκείνη την εποχή (2006) ούτε μια παιδική χαρά σύγχρονη και ασφαλής. Τελικά φτιάξαμε και παραδώσαμε στις οικογένειες του Δήμου μας έξη σύγχρονες παιδικές χαρές, πρωτοπόροι στην ευρύτερη περιοχή. Θέλαμε την πόλη μας να είναι ανθρώπινη και φιλική και αυτό το καταφέραμε» είπε.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, «σχετικά με τα πεζοδρόμια, όπως γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι  έγινε ένα σημαντικό έργο και αν η δημοτική αρχή που ακολούθησε (Φωκιανός, Μαυρίδης) δεν ματαίωνε αναιτίως την ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης με τα μήκους 1.150 μέτρων σύγχρονα πεζοδρόμια τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Θα είχαμε κάνει πιο λειτουργική και πιο όμορφη την πόλη».

«Αλλά εδώ είμαστε και πάλι έτοιμοι να αλλάξουμε και την Πεύκη και τη Λυκόβρυση. Γι΄ αυτό εξ άλλου αγωνιζόμαστε αυτά τα χρόνια» πρόσθεσε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet