Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Το πρόγραμμά του για.. Βήματα Μπρος παρουσίασε ο Π. Κανακάκης

0
178 Προβολές

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Βήματα Μπρος Ανάσα για την πόλη μας, Παναγιώτης Κανακάκης, παρουσίασε το όραμα του για την πόλη την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του «καφέ  24» στη Ν. Κηφισιά.

Ο κ. Κανακάκης μίλησε για το πρόγραμμά του για μια πόλη ανθρωποκεντρική και ασφαλή και για μια διοίκηση του Δήμου διαφανή, με σύννομη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των θεσμικών οργάνων και υπηρεσιών του, χωρίς πελατειακές σχέσεις. Παρουσίασε, επίσης, τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης, που, όπως είπε, έχει στο επίκεντρό του την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, μέσα από τις τεχνικές και κοινωνικές υποδομές, που είναι ανάγκη να βελτιωθούν και να δημιουργηθούν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, με ισότιμο για όλους τους κατοίκους σχεδιασμό.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, η εντιμότητα η αποφασιστικότητα και η ενεργοποίηση των πολιτών πάνω στα προβλήματά τους είναι τα μεγάλα όπλα της παράταξης για να γίνουν ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ για την πόλη.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πολίτες από τους οποίους ζητήθηκε η συμμετοχή τους και οι θέσεις τους ώστε ο Δήμος να αλλάξει κατεύθυνση και ν’ αποκτήσει τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up