Ανάσταση στην Αγ. Βαρβάρα Λυκόβρυσης έκανε ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Ανάσταση στην Αγ. Βαρβάρα Λυκόβρυσης έκανε ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Στην Αγία Βαρβάρα της Λυκόβρυσης παρακολούθησε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μαζί με την οικογένειά του, τη Λειτουργία της Ανάστασης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης μετά το «Χριστός Ανέστη» αντάλλαξε ευχές με δεκάδες συμπολίτες του.

«Το Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Είναι μια γιορτή της Λύτρωσης, της Αγάπης και της Ελπίδας. Ας ευχηθούμε ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι θα  έχουν την ανάγκη των συνανθρώπων τους» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος με την ευκαιρία εξήρε το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού.

«Στην Αγία Βαρβάρα λειτουργεί με άψογο τρόπο το μοναδικό συσσίτιο της περιοχής. Και θέλω να συγχαρώ το εκκλησιαστικό συμβούλιο, υπό τον πρόεδρό του ιερέα Νικόλαο Βαρίκο και το φιλόπτωχο ταμείο, με τις υπέροχες και τους υπέροχους εθελοντές, που εργάζονται καθημερινά για να φέρουν σε πέρας το θεάρεστο έργο τους. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας βοηθά καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, δεδομένου ότι καμιά δομή του Δήμου μας δεν προσφέρει φαγητό. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους και ιδιαιτέρως στην ψυχή του Ναού τον πατέρα Νίκο» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος  αντάλλαξε ευχές και με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  Λυκόβρυσης Βασίλη Καραζουρνιά, Αναστασία Μπακάλη και Κώστα Ξανθόπουλο, οι οποίοι μαζί με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν στην Αγία Βαρβάρα τη Λειτουργία της Ανάστασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet