Νέα Αρχή για την Αττική: Η αλαζονεία και ο πανικός της κ. Δούρου δεν κρύβονται πια
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή για την Αττική: Η αλαζονεία και ο πανικός της κ. Δούρου δεν κρύβονται πια

«Η αλαζονεία και ο πανικός της κ. Δούρου δεν κρύβονται πια» τονίζει ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, απαντώντας σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της περιφερειάρχη για τα Προσφυγικά της Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική επισημαίνει τα εξής:

«Η αλαζονεία και ο πανικός της κυρίας Δούρου δεν κρύβονται πια»

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κάθε φορά που ασκείται κριτική στο έργο της κυρίας Δούρου, ακολουθεί μια παραληρηματική, υβριστική ανακοίνωση από το επιτελείο της. Είναι προφανές ότι η αλαζονεία και ο πανικός της δεν κρύβονται πια.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ανταποδώσουμε τις ύβρεις, αλλά θα μείνουμε στην ουσία ενός κρίσιμου θέματος για την Αττική και τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Η Περιφέρεια Αττικής «καμαρώνει» επειδή αποδέχθηκε να την «καπελώσει» και να πάρει μια δική της αρμοδιότητα η «Ανάπλαση Α.Ε.», το «παραμάγαζο» που δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση, αγνοώντας την Αυτοδιοίκηση, ορίζοντας πρόεδρο ένα κομματικό της στέλεχος, τον κ. Μπελαβίλα, υποψήφιο με το ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχο Πειραιά.

Είναι μια ακόμη αρμοδιότητα της Περιφέρειας, που με μεγάλη ευκολία παραχώρησε στο κεντρικό κράτος στην κομματικά ομόσταβλή της κυβέρνηση, αποδεικνύοντας ότι η κ. Δούρου βάζει πάνω από όλα όχι τον θεσμό που υπηρετεί, αλλά το κόμμα.

Την ίδια ώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι το έργο είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει, παραμονές εκλογών κι αφού προηγουμένως έχουν πάρει πίσω όσες υποσχέσεις έχουν δώσει στους κάτοικους των πολυκατοικιών.

Οι κάτοικοι των προσφυγικών γνωρίζουν ότι καμία λύση δεν μπορεί να προχωρήσει όσο στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής είναι η κ. Δούρου. Γιατί απλούστατα δεν μπορεί. Όσο «δεν έσκαγαν στραβές» στη βάρδια της, η ανικανότητά της κρυβόταν. Πλέον, όμως, δεν μπορεί να κρυφτεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμπαίζονται όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τη σημερινή κυβέρνηση, όσο και από τη σημερινή, αλλά και την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που άλλα τους υπόσχονται τη μια μέρα, κι άλλα την άλλη.

Σε αυτά τα ψέματα θα μπει οριστικά τέλος αμέσως μόλις γίνει αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας. Ο επόμενος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, σε συνεργασία με τους κατοίκους θα δώσει μόνιμη λύση στο ζήτημα της δημιουργίας Μουσείου για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό, στη στέγαση των κατοίκων όσο και στη μορφή της αποκατάστασης αυτής της ιστορικής γωνιάς της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet