Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη η Σπ. Γεωργακοπούλου
Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη η Σπ. Γεωργακοπούλου

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Σπυριδούλα (Πέπη) Γεωργακοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε την Πέπη στην ομάδα μας, μια δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία της από τη συμμετοχή στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις οργανωτικές της ικανότητες μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός σύγχρονου Δήμου με εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιβάλλον σε όλες τις σχολικές του μονάδες».

Η Σπυριδούλα (Πέπη) Γεωργακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο η οικογένειά της μετακόμισε στην Πεύκη όταν ήταν 3 ετών. Σπούδασε Βρεφονηπιοκομική – Ειδική Αγωγή και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως ως υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης. Είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό υπάλληλο Γιάννη Μπουρανή, κάτοικο Πεύκης από το 1974, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες: την Αφροδίτη, την Ειρήνη και τη Γεωργία, πλέον μαθήτριες Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού αντίστοιχα. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και σήμερα υπηρετεί αυτή την υπόθεση ως πρόεδρος του συλλόγου του 1ου Γυμνασίου Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet