Δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου πρόσφερε ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου πρόσφερε ο Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Θα ενισχύσουμε κάθε πρωτοβουλία στην Αττική που έχει ως στόχο την προστασία παιδιών που έχουν την ανάγκη μας και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι βοηθούν συμπολίτες μας»

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, επισκέφτηκε την Κιβωτό του Κόσμου όπου, παρουσία του εμπνευστή και ιδρυτή της Κιβωτού πατέρα Αντώνιου, προσέφερε 100 δώρα στα παιδιά, δωρεά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να παρακολουθήσει δραστηριότητές τους.

Ο πατέρας Αντώνιος τον ευχαρίστησε για τη διαχρονική, έμπρακτη στήριξή του στην Κιβωτό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον πατέρα Αντώνιο για το αξιέπαινο έργο του, το οποίο, εδώ και πολλά χρόνια, δίνει ελπίδα και προοπτική σε πολλές γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

»Στις σημερινές πολύ δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ανιδιοτελής διάθεση για ουσιαστική υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, από όλους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Κιβωτό, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι – ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες – η επιμονή, σε συνδυασμό με την αγάπη για τον συνάνθρωπο, μπορεί να αποδώσει καρπούς.

»Στις προτεραιότητές μας είναι η στήριξη όλων των δομών της Αττικής που παρέχουν κοινωνικό έργο και προσφέρουν ανακούφιση σε παιδιά και αδύναμες οικογένειες. Θα ενισχύσουμε και θα διευρύνουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την προστασία και την έμπρακτη υποστήριξη παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες ενεργών πολιτών, οι οποίοι, με ευαισθησία και ειλικρινή διάθεση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, βοηθούν συνανθρώπους μας. Η Αττική μας θα είναι φιλόξενη για όλους τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet