Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εργασίες αναβάθμισης των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στις διακοπές του Πάσχα

0
234 Προβολές

Ανανεωμένα θα βρουν τα σχολικά κτήρια οι μαθητές του Ηρακλείου Αττικής γυρνώντας από τις διακοπές του Πάσχα. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προχώρησε σε σειρά από εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης σε σημεία σχολείων της πόλης, καθ’ όλο το διάστημα που αυτά παρέμειναν κλειστά κατά τις γιορτές. Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται, σύμφωνα με τον Δήμο, και το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της φετινής εργολαβίας ύψους 500.000 ευρώ, που η δημοτική αρχή έχει βάλει μπροστά, για ακόμα μια χρονιά, στην κατεύθυνση της διαρκούς αναβάθμισης των σχολείων του Ηρακλείου.

Οι εργασίες αφορούν στην ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων όπως: βάψιμο τοίχων, μονώσεις ταρατσών, αντικατάσταση φθαρμένων σημείων, αναβάθμιση φωτισμού. Παράλληλα, εκτελούνται και στοχευμένες παρεμβάσεις όπως: η ανακατασκευή των τουαλετών στο 1ο Λύκειο, οι υδραυλικές εργασίες στο 6ο Γυμνάσιο, η τοποθέτηση στεγάστρου στο 7ο Δημοτικό κ.α.

«Η διατήρηση των σχολείων της πόλης, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εκπαίδευσης στα παιδιά, είναι μια προσπάθεια διαρκείας που έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη χρονιά της δημοτικής μας αρχής. Όπως ετησίως πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και αναβάθμισης, έτσι και φέτος υλοποιούμε τη μεγαλύτερη εργολαβία που έχει γίνει έως τώρα, ξεκινώντας από τις διακοπές του Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι το κλείσιμο των σχολείων», σχολιάζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up